Мені було смішно!!!
| |
fantom2 |
Дата: Понеділок, 17.03.2008, 10:10 | Повідомлення # 1 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Група: АДМІНІСТРАТОР
Рейтинг: 55
Статус: Оффлайн |
Цікаве і смішне пишіть тут....коли коментуєте, до коменту кидаєте також щось цікаве ісмішне.............. |
|
| |
fantom2 |
Дата: Понеділок, 17.03.2008, 10:10 | Повідомлення # 2 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Директор аськи, то такий бородатий мужик, в окулярах, немитий, він вже з 1995-го року сидить за компом і має всіх кристувачів аськи в контакт лісті, кілька міліонів чоловік, і він тако з 1995-го року невідривається від компа, бо всім весь час шось пише, відключає когось від сервака, і включає, і всім пише і йому багато хто пише, а вся кімната в нього завалена пляшками від кока-коли і різними упаковками від їди. а в компі 10 сантиметровий шар порохів бо немає часу його чистити бо він весь час в асьці а якшо він виключе свій комп то пропаде аська у всьому світі |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Понеділок, 17.03.2008, 11:07 | Повідомлення # 3 |
Сама_по_собі
Підполковник
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 25
fantom2, Яй...то правда? Що там дядька є? в аські??? |
|
| |
fantom2 |
Дата: Середа, 19.03.2008, 00:53 | Повідомлення # 4 |
Головний адміністратор
Генералісімус
НЕа....то не правда то ДОС придумав..я ржав пів годни)))) |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Середа, 19.03.2008, 11:28 | Повідомлення # 5 |
Сама_по_собі
Підполковник
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 25
fantom2, гг) я тож ржу) |
|
| |
Oly@ |
Дата: Середа, 19.03.2008, 15:25 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Група: Модер форуму
Рейтинг: 17
Quote (fantom2) Директор аськи, то такий бородатий мужик, в окулярах, немитий, він вже з 1995-го року сидить за компом і має всіх кристувачів аськи в контакт лісті, кілька міліонів чоловік, і він тако з 1995-го року невідривається від компа, бо всім весь час шось пише, відключає когось від сервака, і включає, і всім пише і йому багато хто пише, а вся кімната в нього завалена пляшками від кока-коли і різними упаковками від їди. а в компі 10 сантиметровий шар порохів бо немає часу його чистити бо він весь час в асьці а якшо він виключе свій комп то пропаде аська у всьому світі оце мож сказати директор аськи
|
|
| |
=_X_= |
Дата: Вівторок, 01.04.2008, 14:02 | Повідомлення # 7 |
злосний адмін
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Рейтинг: 33
+++ прікольно))) |
|
| |
Элуна |
Дата: Четвер, 03.04.2008, 21:58 | Повідомлення # 8 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 20
Новости на майле: Голландцы разработали робота-психотерапевта... Есть у меня подозрение что это самоходный кальян. и к теме аськи,слабо задать такой вопрос:слушайте, а как в аське в приват писать? |
|
| |
Элуна |
Дата: П'ятниця, 04.04.2008, 21:56 | Повідомлення # 9 |
Генерал-лейтенант
Lex: Даров, на этой неделе выделишь мне 30 мин! Badmax: нифига себе заява! Badmax: где ж я тебе столько мин найду? Badmax: тебе противопехотных или подводных? |
|
| |
Элуна |
Дата: П'ятниця, 04.04.2008, 22:01 | Повідомлення # 10 |
Генерал-лейтенант
у меня столько тараканов в голове, что я уже перестал давать им имена... |
|
| |
Элуна |
Дата: П'ятниця, 04.04.2008, 22:03 | Повідомлення # 11 |
Генерал-лейтенант
Saydat> Народ есть у когото герои 2 расшаренные? <Saydat> Если есть - молчите, а то работать нужно |
|
| |
кУльчик |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 18:35 | Повідомлення # 12 |
Генерал-майор
Рейтинг: 9
Oly@, ггг)))кумедна картинка!.....якраз підходить до розповідей fantom2,
BOO!!! |
|
| |
Oly@ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 18:51 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
хоча з тої розповіді мені зовсім не смішно... |
|
| |
кУльчик |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 19:00 | Повідомлення # 14 |
Генерал-майор
Oly@, та мені також але я маю на увазі шо ти так підібрала до цієї розповіді!....
BOO!!! |
|
| |
Oly@ |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 19:08 | Повідомлення # 15 |
Генерал-майор
кУльчик, ну да....в мене ше від давніше була ця картинка.... |
|
| |
кУльчик |
Дата: Четвер, 17.04.2008, 19:39 | Повідомлення # 16 |
Генерал-майор
Oly@, але кумедна така!)))гг
BOO!!! |
|
| |
Элуна |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 20:58 | Повідомлення # 17 |
Генерал-лейтенант
Kayfat Еще одна причина, почему ITшникам нельзя давать тесты на кампах. В общем, намечалось такое у нас такое тестирование и препод на консультацию принес показать тестовую прогу. Показал и сразу удалил, чтоб не сперли (что не помешало нам ее стащить через сеть). Т.О. на экзамене у всех были бумажки с правильными ответами (прога из серии ехе-шник + текстовый файл с вопросами/ответами и пометкой который верный) На следующий экз они поумнели... во-первых закрыли сеть (что не помешало нам взять втихаря его флешку и скопировать) во-вторых файл с вопросами сделали скрытным(ну вообще детский лепет) и что самое ужасное притащили демку на 10 вопросов Тем не менее это не помешало нам во время экза открыть текстовый файл и через поиск искать в нем ответы =) Последний экз с тестами был по программированию. Наш препод решил все коренным образом: Во-первых он прогу показал тока на экзе (шоп не сперли) Во-вторых прогу он писал сам и файл с вопросами сделал в виде машинных кодов (шоп не открыли) притом при малейшем изменении прога выдавала ошибку. Есно многие завалились... и пришли на пересдачу. Ну препод уверенный в своей проге оставил студентов тестироваться а сам отошел… Он-то и представить не мог, что они на пересдачу притащат ArtMoney |
|
| |
Элуна |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 21:26 | Повідомлення # 18 |
Генерал-лейтенант
Отгадай, как зовут моего брата Ваню?.... |
|
| |
Oly@ |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 21:50 | Повідомлення # 19 |
Генерал-майор
Элуна, Іван ? |
|
| | |
кУльчик |
Дата: Середа, 23.04.2008, 20:39 | Повідомлення # 21 |
Генерал-майор
Элуна, ггг))))ваня.
BOO!!! |
|
| |
Іруля |
Дата: П'ятниця, 25.04.2008, 10:58 | Повідомлення # 22 |
Група: Видалені
|
Телефонує дівчина: - Я вдома на клавіатуру каву розлила. Що робити? Відповідаю: - Прополощи під краном і день посуши. Трубку повісив, а сам думаю: "Хоч би не так як того разу". Через день дзвінок, та ж дівчина: - Не працює... Я кажу: - Ну, приноси... а сам знову думаю: "Хоч би не так як того разу". Приносить, ну, точно - ноутбук. |
|
| |
Людина |
Дата: Четвер, 10.07.2008, 22:07 | Повідомлення # 23 |
Підполковник
Рейтинг: 11
Може мені чогось розказать?.. про мене Ну я нещодавно на море їздила, а там у нас у номері годинничок такий собі без скла зверху. Ну я якось сиджу із подружкою, й подихаєм ми від нудьги...ну робить нема чого...полудень, усі сплять.....нам і пошуміть неможна, бо в кімнаті мама подружки спить, коли що вигонить на вулицю.....ото ми сидим у тищі й придумуємо чого б натворить....от і приходить у голову Олі (подружці) перевести стрілку у годиннику, шоб розбудить її маму, типо вже скоро на вечерю йти...... Я, яка була ближче до годинника спробувала перевести стрілку годиннкикову, тіки не ззаду, де треба, а за неї саму......ну зрозуміло, шо вона зламалась.....ми з останніх сил, втримуючись від хохоту спробували перевірити наскільки невиправні наслідки нашого хімічества......стрілка повисла на 6 годинах і була несправна....я легенько вдарила по ній пальцем і вона закружляла по циферблату як верчок.. ну тут ми вже не втримались....за оте "ги!" нас було вигнано з кімнати.....пізніше мені всеж вдалось вставить її на місце, але вона трохи криво показує тепер час
нормальна людина з ненормальною психікою |
|
| |
Willow |
Дата: Середа, 16.07.2008, 12:01 | Повідомлення # 24 |
Генерал-майор
Рейтинг: 13
Приходит студент на экзамен по асимптотическим методам в прикладной математике. Тянет билет. Профессор спрашивает: - Признавайтесь - на какую оценку рассчитываете? - На "отлично", - отчеканил студент. - С чего бы это? - оживился профессор, предвкушая розыск и конфискацию хитроумно запрятанных шпаргалок. - Я, видите ли, все знаю... - ??! - ...а чего не знаю - выведу. - Ах, так! Тогда выведете формулу... э-э... бороды. - Асимптоматика здесь довольно проста, - с ходу приступил к объяснению студент. - Представим бороду в виде предела суммы непрерывных функций роста волос. Можно априори утверждать, исходя из чисто физических соображений, что функция бороды будет непрерывна и ограничена, хотя, впрочем, нетрудно провести и подробный анализ ее свойств. Следовательно, позволительно выделить две подпоследовательности функций роста волос и представить исследуемую функцию в виде суммы их пределов. Получаем: борода = бор + ода. Рассмотрим первую составляющую. Нильс Бор (не в честь ли его она названа?) показал, что в принципе эта функция во всех точках совпадает с функцией леса. Что же касается второй - оды, то ее можно представить в виде обобщенной функции стиха: борода = бор + ода = лес + стих. В свою очередь, сумма последних двух функций по сути описывает физическую модель безветрия, разложение для которой имеется в приложении 2 к учебнику по функциональному анализу Колмогорова. Применяя простейшие алгебраические преобразования и помня о физическом смысле аргументов нашей исходной функции, окончательно получаем: борода = лес + стих = безветрие = безве + 3е = -ве + 3е = 3е - ве = е*(3-в), где е - основание натурального логарифма, в - коэффициент волосатости. Студенческая хроника умалчивает, удалось ли профессору противопоставить этим построениям равноценные контраргументы... Фашистский офицер выстроил заключенных. - Ты кто? - Учитель. - В топку! Ты кто? - Маляр. - На стройку! Ты кто? - Йога. - В топку! - Опять в топку? Муж, виновато: - Мне надо бы купить новую расческу: у старой сломался зуб... - Тебе что, денег девать некуда?!!! Из-за одного зуба - новую расчёску!!! - Но это же был ПОСЛЕДНИЙ зуб... Додано (16.07.2008, 13:01) --------------------------------------------- Объявили конкурс на мебель для малогабаритной квартиры. 1-ое место занял горшок с ручкой внутрь. Совесть наша чиста, т.к. мы ей ни разу не пользовались. Имплантировали чукче попу. Через неделю попа чукчу отторгла...
"Напевне, на світі нема того, що не могло б статися...." Марк Твен |
|
| |
|