Випускний і його наслідки.
|
|
Іруля |
Дата: Вівторок, 24.06.2008, 20:04 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
|
Тут розказуєм як провели свй випускний?Чи зустріли сонце?І яке відчуття після нього?Багато пили чи нє?Пишуть всі хто мав випускний..... |
|
| |
Nymphetamine |
Дата: Середа, 25.06.2008, 11:37 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 13
Статус: Оффлайн |
не знаю...зараз пів перша дня...вніч з вчора на сьогодні мала випускний...фееееее....мені не спродобалось...та жива музика кончена...сервіс галімий і капець...пєш закушуєш і танцювати....і сонце не пішла зустрічати, бо ноги боліли...я зустріла світанок в хат,і в ліжечку, з закритими шторами)))хоча я буду сумувати за тими чортяками...а і пила але шось навіть ніц не вставило...
One day I wish You'll see you're not so beautiful within |
|
| |
Іруля |
Дата: Середа, 25.06.2008, 11:39 | Повідомлення # 3 |
|
Мда,а в якому кафе ви справляли? |
|
| |
Nymphetamine |
Дата: Середа, 25.06.2008, 12:06 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Група: Друзі сайту
Надія!!!
One day I wish You'll see you're not so beautiful within |
|
| |
Іруля |
Дата: Середа, 25.06.2008, 12:08 | Повідомлення # 5 |
|
Ой я ненаю де він є |
|
| |
=_X_= |
Дата: Середа, 25.06.2008, 22:21 | Повідомлення # 6 |
злосний адмін
Генерал-полковник
Група: Користувачі
Рейтинг: 33
в готелі Україна))) |
|
| |
Іруля |
Дата: Середа, 25.06.2008, 22:29 | Повідомлення # 7 |
|
і ввсе,Андрюха ану розказуй |
|
| |
=_X_= |
Дата: Четвер, 26.06.2008, 10:49 | Повідомлення # 8 |
злосний адмін
Генерал-полковник
Рейтинг: 33
Quote (Іруля) і ввсе,Андрюха ану розказуй та я написав де ресторан надія знаходиться, бо ти писала шо не знаєш))))) а мені ше до випускного ше рік))) |
|
| |
Іруля |
Дата: Четвер, 26.06.2008, 20:56 | Повідомлення # 9 |
|
=_X_=, аа за це спасибі! |
|
| |
Willow |
Дата: П'ятниця, 27.06.2008, 12:23 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
моя подружка розказувала, що після їхнього випускного одна дівчина валялась в траві( ну це ше таке..) а одного хлопця забрали в реанімацію, а їхню вчительку в суд гребуть. .гарно погуляи, нічо не скажеш..
"Напевне, на світі нема того, що не могло б статися...." Марк Твен |
|
| |
Іруля |
Дата: П'ятниця, 27.06.2008, 13:18 | Повідомлення # 11 |
|
Willow, Да я ше таке не бачила... |
|
| |
Lucky |
Дата: Неділя, 20.07.2008, 11:28 | Повідомлення # 12 |
Полковник
Група: VIP-персони
Рейтинг: 16
а в нас пройшло всьо дуже гарно і весело... правда говорили, що два хлопці з паралельної групи стругали, але в нашій всі були чемні... випускний це класно... :))))) |
|
| |
Кохана |
Дата: Неділя, 20.07.2008, 18:01 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
Рейтинг: 4
Я правда випускний відгуляла ще рік тому але розкажу. В нас в місті є дуже гарна традиція: Всі випускники всіх шкіл збираються розом в центрі біля озера і великою колоною ідуть через весь центр міста до центрального стадіону (на фотографії більше видно батьків які ішли разом з нами но я не маю кращої фотографії щоб було видно всю колону. І то то ще не вся колона заді нас ще 4 школи ішли) там проходить урочиста частина з врученнями медалей. Потім всі розїжаються по школах для вручення атестатів і подальшого святкування (святкують зазвичай в барах і ресторанах но так як у нас три класи були дуже дружні тому вирішили святкувати разом і не пожалкували було так весело!!! А святкували в школі в їдальні) танцювали всю ніч аж ноги ноги пекли коли додому прийшла. Правда світанок ми зустрічали не біля озера(в нас традиція зустрічати світанок біля озера), а на шкільному стадіоні, бо ми так затанцювались що просто прошляпали світанок!!!
Повідомлення відредагував Кохана - Неділя, 20.07.2008, 21:14 |
|
| |
Willow |
Дата: Понеділок, 21.07.2008, 10:46 | Повідомлення # 14 |
Генерал-майор
в нас випускний був на турбазі в Карпатах)) все ніби класно....якщо не брати до уваги відсутність зручностей і тараканів у доміках(((( ми приїхали туди в п'ятницю під вечір , ніч і наступний день там і у 8 годині додому...(більше ми там не витримали б , а так якраз люкс))) тож уявіть вираз наших облич, коли до нас в суботу ввечері підходять батьки і кажуть, що ми залишаємся ще на одну ніч, бо поламався автобус....)))) а ми вже манатки зібрали, вже готові їхати...))) ми були в шоці..але потім все обійшлося, автобус якось завели і ми успішно приїхали додому)))
"Напевне, на світі нема того, що не могло б статися...." Марк Твен |
|
| |