fantom2 |
Дата: Понеділок, 23.04.2012, 22:46 | Повідомлення # 1 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Група: АДМІНІСТРАТОР
Рейтинг: 55
Статус: Оффлайн |
Любов - це казка, через рік коляска, п'ять хвилин роботи, все життя турботи.
- Британські вчені встановили, що шоколад піднімає настрій... - Вони, напевно, ще горілку не пробували.
У ресторані. Офіціант: - Месьє, що будете їсти? Клієнт: - Я б хотів те, що їсть он той чоловік біля вікна! - Це неможливо, він не віддасть …
Студент не той, що вміє прогулювати пари, а той, що вміє пояснити, чому він їх прогуляв
Сесія – як демоверсія будь-якої комп’ютерної гри. Поки не заплатиш до кінця не пройдеш.
Думає студент перед іспитом: “Здам – нап’юся в устілку… А не здам – теж нап’юся…” Потім думає: “Усе рівно напиватися!” І купив пляшку заздалегідь. Приходить на іспит, а пляшка лежить у внутрішній кишені. Ну, хвилюється, зрозуміло, руки трясуться, узяв квиток і упустив на підлогу. Намагається нахилитися, а пляшка заважає. Він її дістав і поставив на стіл. А коли підняв квиток – професор запитує: - Огірок є? - Немає… - Тоді чотири!
Британські учені встановили, що суницю вирощують комарі в лісі. Це свого роду приманка на людей. Так комарики полюють.
— 5 років ми були разом! Чому ти кидаєш мене? Нам було весело! — Я була п'яна!
У всіх айфони, андроїди, а як курити захочуть, так відразу у мене стріляють.
- Ось тільки не треба робити з мене дурня! - Вибач, але важко стриматися - матеріал дуже відповідний. В мене гаманець, як цибуля - коли не відкрию, завжди плакати хочеться. |
|
| |