Літо. Чим зайнятися літом, де і як відпочити?
|
|
fantom2 |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 14:49 | Повідомлення # 1 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Група: АДМІНІСТРАТОР
Рейтинг: 55
Статус: Оффлайн |
Нарешті воно наступило, (правда не так як хотілось, але ...) Хтось буде вільний від школи, від універу, а хтось не буде)))... бо буде працювати і я в тому числі... але буде відпустка... Пропоную тут поділитися своїми планами на літо, може хтось кудись збирається поїхати)... а може не збирається... короч пишіть все))) А я трохи позагаряю перед монітором !!!
|
|
| |
Pirat |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:08 | Повідомлення # 2 |
Генерал-полковник
Група: МОДЕРАТОРИ
Рейтинг: 3
Відпочинок, буде таким після здачі диплому звичайно...спочатку піду в гори дні на 5... потім кожного дня відпочино на річці, прогулянки, Футбол, і так далі. Поки не пройде ця прекрасна пора...))) |
|
| |
fantom2 |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:12 | Повідомлення # 3 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Quote (Pirat) спочатку піду в гори дні на 5 Яких 5 днів ... тишо ...десь дні 3 мені на роботу потім треба... ))) |
|
| |
Nymphetamine |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:17 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 13
хдд... я на це літо покладаю багато надій) спочатку - успішна здача сесії: себто, без перездач і бажано,як мінімум трійок... наступне - це купівля велосипеда і відповідно подорожі на вірному металевому конику)... третє-Львів...дуж хочеться завітати туди, бажано з коханим)... Мають бути ще два весілля, одне з яких не зовсім вписується в рамки літа, але його я відношу туди)... такс...ну і звичайно гори, ріки, озера, поїзди, машини, шашлики, вечірки, співи біля вогню і всяке таке)))... ПРИЄДНУЙТЕСЬ )))...
One day I wish You'll see you're not so beautiful within |
|
| |
fantom2 |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:21 | Повідомлення # 5 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Quote (Nymphetamine) хдд... я на це літо покладаю багато надій) спочатку - успішна здача сесії: себто, без перездач і бажано,як мінімум трійок... наступне - це купівля велосипеда і відповідно подорожі на вірному металевому конику)... третє-Львів...дуж хочеться завітати туди, бажано з коханим)... Мають бути ще два весілля, одне з яких не зовсім вписується в рамки літа, але його я відношу туди)... такс...ну і звичайно гори, ріки, озера, поїзди, машини, шашлики, вечірки, співи біля вогню і всяке таке)))... ПРИЄДНУЙТЕСЬ )))... Ото ти мемуари написала... так всього багато... я тоже вже думаю про велосипед, бо грошей пішло багато... (((.. |
|
| |
Oly@ |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:24 | Повідомлення # 6 |
Генерал-майор
Група: Модер форуму
Рейтинг: 17
оу.. плани о_О на літо? єдине що мене зараз трішки хвилює.. це ще доздати екзамени в школі, та нормально в кеп поступити.. всьо. якщо все буде норм, мене вже не хвилює що буде далі)) як буде так буде.. сильних планів не складаю на перед:) ну хіба що хотілось би ще десь поїхати в чернівці)) |
|
| |
fantom2 |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:28 | Повідомлення # 7 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Quote (Oly@) та нормально в кеп поступити.. всьо. Це добре наш человек))) ... Якщо хоч чогось навчитися треба тіки в коледж іти бо зара в вишах нічого не вчать халява і корупція, (за винятком медакадемії там мусиш вчитися) ... так що удачі тобі...хоча щоб коледж поступити тоже треба платити)))... принаймі так було коли я поступав ... тому я і не поступив...але потім повезло..на іншу спеціальність ...але то інша історія |
|
| |
Oly@ |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:33 | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
Quote (fantom2) Це добре наш человек))) ... Якщо хоч чогось навчитися треба тіки в коледж іти бо зара в вишах нічого не вчать халява і корупція, (за винятком медакадемії там мусиш вчитися) ... так що удачі тобі...хоча щоб коледж поступити тоже треба платити))). 100% там не гірші дадуть знання ніж в школі чи у вищих вузах.. платити нажаль в цей час всюди приходиться.. хочеш чи не хочеш ти цього.. Quote (fantom2) .але потім повезло..на іншу спеціальність а спочатку ти на яку поступав? |
|
| |
fantom2 |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:43 | Повідомлення # 9 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Quote (Oly@) а спочатку ти на яку поступав? Поступав на телекомунікації але не.... і не попав... і вже аж 31 серпня подзвонили і сказали що є платне місце на програміста ( і так я два роки на платному відпахав, а потім перевели на державне)))) |
|
| |
Oly@ |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 15:46 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
Quote (fantom2) Поступав на телекомунікації але не.... і не попав... і вже аж 31 серпня подзвонили і сказали що є платне місце на програміста ( і так я два роки на платному відпахав, а потім перевели на державне гм..да тобі впринципі повезло добре шо гірше не вийшло) |
|
| |
MetalmaideN |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 18:54 | Повідомлення # 11 |
Генерал-полковник
Рейтинг: 8
значить так... крім отих всяких походів і поїздок, про які вже тут згадував мій чоловік))), в мене ще буде невеличка робота: буду ходити на репетиторства... а ще загоріти хочу)... |
|
| |
Sanny |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 19:03 | Повідомлення # 12 |
Королева ночі
Майор
Рейтинг: 12
Nymphetamine, такс...ну і звичайно гори, ріки, озера, поїзди, машини, шашлики, вечірки, співи біля вогню і всяке таке)))... - ось це мені найбільше подобається. 1. Та в мене літо наступить 30 червня ввечері. Сесія((( 2. Планів багато і вони великі. Хочеться поплюскатись в якійсь водичці, але не у ванній кімнаті)))) 3. Поїду В Канаду, бо запросили, розвідаю шо там і як, має бути весело залишилось пережити перший пунктик((((( |
|
| |
fantom2 |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 19:13 | Повідомлення # 13 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Quote (Sanny) 3. Поїду В Канаду, бо запросили, І наскільки ти покидаєш нашу неньку Україну???Я колись коли вчився то після кожного екзамену ходив на річку...розслаблятися |
|
| |
Sanny |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 19:17 | Повідомлення # 14 |
Королева ночі
Майор
Ну квиточки вже купили, на 27 липня і до кінця літа)) Надіюсь за такий короткий проміжок часу Україна мене не забуде ще)))) |
|
| |
fantom2 |
Дата: Четвер, 10.06.2010, 22:54 | Повідомлення # 15 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Quote (Sanny) Надіюсь за такий короткий проміжок часу Україна мене не забуде ще) Та напевне ні)... То ти ще будеш мати ввесь липень щоб тут відпочити)... |
|
| |
Sanny |
Дата: Вівторок, 15.06.2010, 18:44 | Повідомлення # 16 |
Королева ночі
Майор
Шо правда то правда ше цілий липень)) |
|
| |
КрішнА |
Дата: Понеділок, 28.06.2010, 12:55 | Повідомлення # 17 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
заробляти гроши треба) |
|
| |
Oly@ |
Дата: Середа, 15.09.2010, 20:37 | Повідомлення # 18 |
Генерал-майор
ех. пройшло літо ну і добре) мені воно нічим не особливе.. а от осінь...ммм)) |
|
| |
fantom2 |
Дата: Четвер, 16.09.2010, 09:14 | Повідомлення # 19 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Quote (Oly@) ну і добре) мені воно нічим не особливе.. а от осінь...ммм)) ну і чим осінь прикольна??? Холодно, дощі, дні короткі, на річці купаються хіба що такі придурки як я і мій брат, ягодів нема, ні малин, квітів у полі також....ліс вже не той що літом або весною...риба не клює. тіки раки можна ловити...швидко темніє на дворі...((((ітд..єдинек що гарне коли дивишся на кольоровий ліс..то справді враження гарні |
|
| |
Oly@ |
Дата: Четвер, 16.09.2010, 15:15 | Повідомлення # 20 |
Генерал-майор
влітку також падають дощі на річку я ітак часто не ходила ліс..гм. мені осіню файніший ніж літом якби то ше осінь була така...така як на початку цього тижня)) коли от ти йдеш з кепу, і тобі сонце в писок б*є, і листя опадає.. завжди б так)) була б мегасуперова осінь)) дощик я люблю) дуж)) але не спорю.. то як кому.. і природа/погода та непередбачувана.. . сьоні дощ а завтра град.. але надддтооо багато чогось, я також не люблю..чи то дощу.. чи то снігу... |
|
| |