А ви хто?
|
|
|
|
Элуна |
Дата: Понеділок, 21.04.2008, 22:37 | Повідомлення # 31 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 20
Статус: Оффлайн |
так тему час переназвати....а може краше створити нову?назвемо Гопи |
|
| |
d-z00m |
Дата: Вівторок, 13.05.2008, 16:42 | Повідомлення # 32 |
Рядовий
Група: Користувачі
Рейтинг: 0
Quote (кУльчик) я так вважаю...тому що люблю рок, одягаюсь відповідно до стилю!... Вдіватись і слухати рок не є показником того шо ти неформал... Головне те шо в тебе в голові П.С. важаю неформалом себе і мене вважають |
|
| |
Реальний_пОтсАнчык |
Дата: Субота, 17.05.2008, 08:51 | Повідомлення # 33 |
Рядовий
Я 4есТний 1 афтар1тетниЙ пОтсАн
Я вор і закон У меня 353 судимасти Слиш стой а то как дам Єсть пять рублей Слиш стаять а то шас толіку пазваню |
|
| |
КрішнА |
Дата: Субота, 17.05.2008, 09:12 | Повідомлення # 34 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Quote (Реальний_пОтсАнчык) Я 4есТний 1 афтар1тетниЙ пОтсАн а йа арабський шейх)) |
|
| |
Estimate |
Дата: Субота, 17.05.2008, 13:03 | Повідомлення # 35 |
Сержант
Рейтинг: 4
Реальний_пОтсАнчык, буть реальним потсаном!!!камон - камон
![](http://chesspro.ru/_images/flags/europe/f_ukraine.gif) ![](http://i4.photobucket.com/albums/y139/yalldropdead/myspace/ratm.gif) |
|
| |
КрішнА |
Дата: Субота, 17.05.2008, 23:42 | Повідомлення # 36 |
Генерал-майор
Quote (online) я голосував ні гопніки нармальні пацани які живуть по паняттях і парять інших(нефарів,емо...)невобіду але це правда гопніки живуть по поняттях бггг..перестрівати группами в закаулках чи сигарети забирати?а потім нариваюцця і получают п..ди і в батьків гроші крадуть гих жесть поняття.гопніки це атброси общества |
|
| |
Gaahl |
Дата: Неділя, 18.05.2008, 22:56 | Повідомлення # 37 |
Полковник
Рейтинг: 9
Цікава тема , поясніть мені кого саме ви рахуєте неформалами Металістів , Готів , Блекерів , Неосів , Кіберготів ???? |
|
| |
ЧІКІТА |
Дата: Понеділок, 19.05.2008, 16:41 | Повідомлення # 38 |
Майор
Рейтинг: 1
ну я навіть ненаю......я сама не нєфор...........але до них в мене ставлення якесь нейтральне..............мені якось всерівно до них..........є вони от і хай будуть.............тільки шоб світ не засирали............ггг)))))))))))))))))))
pUnK's NoT DeAd:) |
|
| |
кУльчик |
Дата: Понеділок, 19.05.2008, 16:51 | Повідомлення # 39 |
Генерал-майор
d-z00m, а я й себе і в душі вважаю так))).... а те шо ти поважаєш неформалів то тобі - респект!!!!!!!
BOO!!!
Повідомлення відредагував кУльчик - Понеділок, 19.05.2008, 16:51 |
|
| |
Хрусталька |
Дата: Середа, 21.05.2008, 12:30 | Повідомлення # 40 |
Генерал-лейтенант
Рейтинг: 19
Quote (Gaahl) Цікава тема , поясніть мені кого саме ви рахуєте неформалами Металістів , Готів , Блекерів , Неосів , Кіберготів ???? Неформали це люди,які порушують стандарти,які не живуть за принципами,які відрізняюьбся від інших людей чимось.Звідси і пішов поділ на субкультури. |
|
| |
CatKILLER |
Дата: Середа, 21.05.2008, 20:26 | Повідомлення # 41 |
Рядовий
Неформали це люди які бачать в жахливому прекрасне... а більша половина з вас тут просто поци...
бОіСь СцуКа... |
|
| |
Meligos |
Дата: Субота, 24.05.2008, 18:01 | Повідомлення # 42 |
Лейтенант
доречі тюремні поняття мають ряд мудрих істин і основ... а от гопівські поняття це штука вельми цікава)))) в них по-поняттях кидатися кількістю в 15 рил на 2))) а що саме цікаве коли ці 15 рил все ж відгрібають,то починають забивати "стрелки"))))) от цікаві люди... і чому їм тихо тоді не сиділось... були б зараз живі-здорові)))))
Everything is nothing to me, I couldn´t care less A stern cold man is what I am, hard, relentless And thought I might have strayed the path I wouldn´t change a thing I´ve hated life to the fullest yet with longing deep within |
|
| |
HysteriJA |
Дата: Понеділок, 26.05.2008, 16:16 | Повідомлення # 43 |
інквізитор
Генерал-майор
Група: Модер форуму
Рейтинг: 8
Quote (Meligos) починають забивати "стрелки ги...був в нас кумедний випадок.. ПАнки з гуртожитку знайомі забили чотирьом гопнікам стрЄлу біля кінотеатру.. а в той самий день до Луцька приїздив КИШ:) Гопніки не ризикнули прийти..а панків до фіга було)
Панічний спокій... |
|
| |
Meligos |
Дата: Понеділок, 26.05.2008, 21:08 | Повідомлення # 44 |
Лейтенант
HysteriJA, да.... от то в нас в Станіславі в 1993 така штука була))) поприїзджали толпи валасатих... в загальному їх було 200-300 і рейд по місту... красота то була))))
Everything is nothing to me, I couldn´t care less A stern cold man is what I am, hard, relentless And thought I might have strayed the path I wouldn´t change a thing I´ve hated life to the fullest yet with longing deep within |
|
| |
Gaahl |
Дата: Вівторок, 27.05.2008, 00:12 | Повідомлення # 45 |
Полковник
Quote (HysteriJA) і рейд по місту... красота то була)))) Цього року буде?Ми з тобов КетКілер , Блек |
|
| |
КрішнА |
Дата: Вівторок, 27.05.2008, 17:57 | Повідомлення # 46 |
Генерал-майор
Quote (Хрусталька) Неформали це люди,які порушують стандарти,які не живуть за принципами,які відрізняюьбся від інших людей чимось.Звідси і пішов поділ на субкультури. поділ на субкультури пішов через імідж і музичні напрямки..а не через світогляд якийсь |
|
| |
Meligos |
Дата: Вівторок, 27.05.2008, 18:32 | Повідомлення # 47 |
Лейтенант
Димитрик, підтримав)))) дійсно неформальні люди це люди які вміють мислити... бо як відомо скільки Людей(так саме з великої букви)) стільки думок...
|
| |
CatKILLER |
Дата: Вівторок, 27.05.2008, 22:28 | Повідомлення # 48 |
Рядовий
Quote (Димитрик) поділ на субкультури пішов через імідж і музичні напрямки..а не через світогляд якийсь я так не думаю...
бОіСь СцуКа... |
|
| |
n0th1nG |
Дата: Середа, 28.05.2008, 22:04 | Повідомлення # 49 |
Лейтенант
я себе неформалом не рахую......
) |
|
| |
КрішнА |
Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 17:05 | Повідомлення # 50 |
Генерал-майор
Quote (CatKILLER) я так не думаю... ну і не думай)) |
|
| |
Meligos |
Дата: Неділя, 01.06.2008, 02:00 | Повідомлення # 51 |
Лейтенант
online, цікаво....)))) слух а давай я з братвою тобі разок впаримо... там бітами побємо... заберемо мабілу... яку тобі хтось там колись подарував... чи ти можливо сам на неї заробив..... але то ж не в обіду правда??? ... ок? Додано (01.06.2008, 03:00) ---------------------------------------------
Quote (Димитрик) поділ на субкультури пішов через імідж і музичні напрямки..а не через світогляд якийсь так.... в принципі це так.... особливо то проявляється зараз.... якщо людина дійсно має власний світогляд... вона ніколи себе не внесе в якусь субкультуру... просто це не потрібно.... такі люди переважно не обмежують себе чимось ... якимись рамками так званих "субкультур"... там виникає природне бажання загальностороннього розвитку....
|
| |
КрішнА |
Дата: Неділя, 01.06.2008, 10:03 | Повідомлення # 52 |
Генерал-майор
так можна мати власний свтітогляд..серед тих же Готів йе Християни і Сатаністи і Дияволопоклонники і атеїсти.але готами вони всеодно йе оскільки:слухати музику і мати певний імідж не розходиться з світоглядом)) |
|
| |
Навія |
Дата: Неділя, 20.07.2008, 19:55 | Повідомлення # 53 |
Майор
Quote (Meligos) а що саме цікаве коли ці 15 рил все ж відгрібають хіба як нарвуться на таких сами "риальх патсанів")) Quote (Димитрик) так можна мати власний свтітогляд..серед тих же Готів йе Християни і Сатаністи і Дияволопоклонники і атеїсти.але готами вони всеодно йе оскільки:слухати музику і мати певний імідж не розходиться з світоглядом)) прикинь, а ше є готи-вампіри, сталкер - готи , готи прихильники звичаїв вікторіанської епохи... херки)) вобшем до фіга і трошки... і не рівняй всіх під одне... а світогляд тіко тоді файний як огляд ніц не затуляє(
«Я верю в существование драконов, мужчин и других фантастических существ.» |
|
| |
КрішнА |
Дата: Неділя, 20.07.2008, 23:34 | Повідомлення # 54 |
Генерал-майор
Quote (Навія) прикинь, а ше є готи-вампіри, сталкер - готи , готи прихильники звичаїв вікторіанської епохи... херки)) вобшем до фіга і трошки... і не рівняй всіх під одне... а світогляд тіко тоді файний як огляд ніц не затуляє( для асобо одярьонних поясняю немає кіберготів і т.д. це всьо малолетні херки. Готичного світогляду не існує..тому щов людей різних соціальних прошарків неможе бути ідентичного світогляду в силу різного віросповідання релігії виховання і т.п. що таке справжня Готика читай в темі яку написав Крішна. Готами так назвали тому щов далеких 80х вони поперше пішли від панку і перейнявши ту покуїстичну музику змінили її злегка а на ідеї панків забили болт. Ставлення до вампірів і т.д. в Готів було стьобне а не морально-возвишене.і музика в Готиці це лише Готик рок і дез рок.субкультура клуб по інтересах ці інтереси:музика з якої витікає імідж+готік паті..тобто Готи нормальні люди незакомплексовані і без хворобливих депресій збираюцця напеиваюцця в сраку або не в сраку..і нічого тут дивного нема..читай тему Херки і Готи. стосвноназви..Готами так назвали тому що народ охопив жах коли вони почули музику і тексти тодішнього пост панку ..наркота ,покуїзм і т.п. а оскільки населення звикло до простої спокійної музики пост панківців таких з іміджем (ірокезами косухамиі т.п.)назвали Готами..асоціюючи їх з варварськими племенами ГОТАМИ які нападали на Римську імперію. Пе Ес. для асоба адарьонних поясняю депресія і темна романтика до Готичної субкультури немають ніякого відношення. тому що Готика це музична субкультура..а темна романтика..(яку тепер часто мішають з Готикою)це декаданс..напряму мистецтві і літературі якому характерні чорні тони ,похмурість і т.п. представник Готичної субкультури в муз приоритеті повинен слухати Готик Рок і Дез Рок а інше вже в меншій кількості)) стосовно вамп Готів і кібер Готів.. немає ні тих ні інших.. є стильв кінематографі вже називаєцця Кіберпанк але до панків і до Готики він не відносицця. стосовно вамп Готики я сказав в Готичній музиці стьоб з вампірів накшталт серіалу "сімейка Адамсів"а не морально підвищене....Представники субуклутур можуть мати коден власний світогляд але ідентичним у 1000 чоловік він бути не може..так як серед Готів є люди різних соціальних прошарків..отже в них різне виховання і різний світогляд..а термін"субкультура абсолютних індивідуалів"взагалі маячня..тому що абсолютний індивідуал неможе являтись представником субкультури))бо він ніпадражаім нікаму і ні ф чьом) Додано (21.07.2008, 00:34) --------------------------------------------- читаємо уважно про Готику http://fantom2.at.ua/forum/54-368-1 |
|
| |
Навія |
Дата: Понеділок, 21.07.2008, 15:15 | Повідомлення # 55 |
Майор
Quote (Димитрик) для асобо одярьонних поясняю немає кіберготів і т.д. це всьо малолетні херки. бльо! я про готику знаю по більше за тебе так шо не пости.!( а це ве що ти називаєш малолітніми херками (хоча в фізіологічному смислі їм буває далеко за 20 - 25, а херки то щмаровози малі в основному((..) зе відгалуження, бо по суті своїй вони нагадують тих людей, які називають себе готами. а готикою, називали щось варварське, незрозуміле, страшне, і тд(звідти і термін гротеск). та й взагалі, субкультурність це річ дуже індивідуальна... вобшем проїхали(
«Я верю в существование драконов, мужчин и других фантастических существ.» |
|
| |
КрішнА |
Дата: Понеділок, 21.07.2008, 17:13 | Повідомлення # 56 |
Генерал-майор
як субкультурність може бути індивідуальною річчю..якщо субкультура це клуб по інтересах і інтереси ці полягають в спільних музичних смаках..абсолютна індивідуальність неможе мати співпадінь в смаках з іншою особою..оскільки представники субкультур вихідці із різних соціальних верств..тоді і світогляд неможе бути однаковим..Quote (Навія) хоча в фізіологічному смислі їм буває далеко за 20 - 25, а херки то щмаровози малі в основному((..) щось я непомічав щоб в людей за 25 були комплекси неповноцінності і вони тусили на цвинтарях і впадали в лепресію бо так модно..депресія це хвороба зя кою треба звертатись не на цвинтар а до лікаря..в основному херки це від 15до 20 років..є ібльш запущені випадкиДодано (21.07.2008, 18:13) ---------------------------------------------
Quote (Навія) зе відгалуження, бо по суті своїй вони нагадують тих людей, які називають себе готами. нагадують іміджом але в музиці як основному критерію який визначає субкультуру там метал.. я вапще нерозумію як можна бути "готом" чи "Емо"в душі це те ж саме як бути"металістом " в душі))в голові грають барабани а в шлунку гітара) |
|
| |
CritiN |
Дата: Вівторок, 18.11.2008, 19:22 | Повідомлення # 57 |
Рядовий
Я Сатаніст мені Сниться ПОПЛАВСЬКИЙ з перевернутим ХРЕСТОМ на шиї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa+an Рулить - ГОПАМ DEATH |
|
| |
КрішнА |
Дата: Четвер, 27.11.2008, 16:55 | Повідомлення # 58 |
Генерал-майор
Quote (CritiN) Сатаніст мені Сниться ПОПЛАВСЬКИЙ з перевернутим ХРЕСТОМ на шиї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! і шо дальше?)) |
|
| |
LORD |
Дата: Неділя, 04.01.2009, 23:22 | Повідомлення # 59 |
Рядовий
Модери навіщо ви тут взагалі такий флуд...... Але знаєте флуд цікаво почитати))) Я неформал також мене ним вважають... Я не відношу себе ні до якої субкультури... Додано (05.01.2009, 00:22) --------------------------------------------- Взагалі деякі люди відносять мене до рокерів)))) Незнаю наскільки я цьому відповідаю...
Не надо пытаться исправить прошлое - надо жить настоящим, чтобы потом, когда оно станет прошлым, не хотелось бы его исправлять...
Повідомлення відредагував LORD - Неділя, 04.01.2009, 23:17 |
|
| |
Nymphetamine |
Дата: Неділя, 04.01.2009, 23:44 | Повідомлення # 60 |
Генерал-майор
Рейтинг: 13
йомайо...я до цієї теми,відколи на сайті,навіть не заглядала...аж соромно...хи...))) я відзначила,що я неформалка...але вважаю,що зараз таке життя,що неформал той,хто живе нормально...бо кожен хоче вирізнитись...а людей,які стараються робити щось правильно-мало...
One day I wish You'll see you're not so beautiful within |
|
| |