А ви хто?
|
| | |
Хрусталька |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 18:52 | Повідомлення # 1 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 19
Статус: Оффлайн |
Цікаво буде подивитися. |
|
| |
DOS |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 20:22 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Користувачі
Рейтинг: 3
ну так... але в мене чось неголосує, бровзер каже шо неможе відобразити XML сторінку |
|
| |
кУльчик |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 20:27 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Рейтинг: 9
я так вважаю...тому що люблю рок, одягаюсь відповідно до стилю!...
BOO!!! |
|
| |
Хрусталька |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 20:34 | Повідомлення # 4 |
Генерал-лейтенант
DOS, спробуй пізніше Добавлено (10.04.2008, 21:34) --------------------------------------------- кУльчик, чому не проголосуєш? Добавлено (10.04.2008, 21:34) --------------------------------------------- кУльчик,о,вже висвічує. |
|
| |
fantom2 |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 14:41 | Повідомлення # 5 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Група: АДМІНІСТРАТОР
Рейтинг: 55
Хм..як цікаво самі нефори чи що...???...і правильно є....кожна людина по своєму нефор...окрім гопів...і то)))) |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 17:18 | Повідомлення # 6 |
Сама_по_собі
Підполковник
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 25
Га-га, всі так)
|
|
| |
кУльчик |
Дата: Субота, 12.04.2008, 12:59 | Повідомлення # 7 |
Генерал-майор
Lass, так ліпши нефором бути ніж гопом тупорилим!!!.(сорі за такі слава)...просто мене гопи бісять!
BOO!!! |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Неділя, 13.04.2008, 11:37 | Повідомлення # 8 |
Сама_по_собі
Підполковник
кУльчик, Не тільки тебе) Але є якісь нормальні, такі прості, а не такі розфуфирені)
|
|
| |
КрішнА |
Дата: Неділя, 13.04.2008, 14:29 | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
ви не шарите гопи це істіна..ви чьо хочіте парішати шось чі шо))ідіть на свій район)))чи ви марозите?)))маєте пару коп на сємічькі))?? бугага ну як?))пахож)? |
|
| |
кУльчик |
Дата: Неділя, 13.04.2008, 14:44 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
Димитрик, а ше буває таке."парнішка слиш дай телефон позвонити7а?...а то на щету нет!......"......ті гопи знають як на тефен кидати! ...і типу того
BOO!!! |
|
| |
Хрусталька |
Дата: Вівторок, 15.04.2008, 18:44 | Повідомлення # 11 |
Генерал-лейтенант
Цікаво хто проголосував за відповідь ні |
|
| |
Estimate |
Дата: Вівторок, 15.04.2008, 19:38 | Повідомлення # 12 |
Сержант
Рейтинг: 4
канешно я)))
![](http://chesspro.ru/_images/flags/europe/f_ukraine.gif) ![](http://i4.photobucket.com/albums/y139/yalldropdead/myspace/ratm.gif) |
|
| |
Юлька |
Дата: Середа, 16.04.2008, 12:14 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
Рейтинг: 0
і я проголосував ні) |
|
| |
КрішнА |
Дата: Середа, 16.04.2008, 12:19 | Повідомлення # 14 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
я проголосував ні але перед цим випадково під профілем Юльки випадково..сам непомітив і написав з їїніку ні..так що голос юльки тут не вщьот))і в ьемі пр випадковості також) |
|
| |
кУльчик |
Дата: Середа, 16.04.2008, 13:22 | Повідомлення # 15 |
Генерал-майор
Lass, та гопи тупі! і це факт!!!!...но й і є справді нормальні(допустим мої подруги)....
BOO!!! |
|
| | |
Kenny |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 15:23 | Повідомлення # 17 |
Герой Південного Парку
Майор
Рейтинг: 5
або ше така фраза "слиш пассан ти из какова района ?" Додано (18.04.2008, 16:23) --------------------------------------------- або "пассан семки єсть?"
|
|
| |
Kenny |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 15:31 | Повідомлення # 18 |
Герой Південного Парку
Майор
гг....ото гопи
Повідомлення відредагував Kenny - П'ятниця, 18.04.2008, 16:17 |
|
| |
Kenny |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 16:20 | Повідомлення # 19 |
Герой Південного Парку
Майор
ось ше одні.....ггг
|
|
| |
Kenny |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 16:21 | Повідомлення # 20 |
Герой Південного Парку
Майор
і ше ................. гггггггг
|
|
| |
Хрусталька |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 19:03 | Повідомлення # 21 |
Генерал-лейтенант
Kenny, а шо з їхніми зубами? |
|
| |
Kenny |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 19:44 | Повідомлення # 22 |
Герой Південного Парку
Майор
Хрусталька, а чорті його знають гопи загадкові ![smile](http://src.ucoz.net/sm/2/smile.gif) Додано (18.04.2008, 20:44) --------------------------------------------- а крута фотка не?) ![biggrin](http://src.ucoz.net/sm/2/biggrin.gif)
|
|
| |
Oly@ |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 20:28 | Повідомлення # 23 |
Генерал-майор
Група: Модер форуму
Рейтинг: 17
Kenny, прікол |
|
| |
Estimate |
Дата: П'ятниця, 18.04.2008, 22:42 | Повідомлення # 24 |
Сержант
главное пацанчікі чЕткие и ниипет!!!
![](http://chesspro.ru/_images/flags/europe/f_ukraine.gif) ![](http://i4.photobucket.com/albums/y139/yalldropdead/myspace/ratm.gif) |
|
| |
Kenny |
Дата: Субота, 19.04.2008, 10:10 | Повідомлення # 25 |
Герой Південного Парку
Майор
Estimate, во-во Чоткие пассани :) :D :D :D :D Додано (19.04.2008, 10:57) --------------------------------------------- ше пачку семаК у всьо ^_^ Додано (19.04.2008, 10:59) --------------------------------------------- я таких фоток гопівських познаходив %) шо вчора ржався 4 години з них :D :D :D :D Додано (19.04.2008, 11:05) --------------------------------------------- Ось дещо про гопніків.... дуже корисна інфа :D (синоніми: "гопи", "гопніки", самоназва: "пацани") зазвичай носять короткі зачіски "їжачок", джинси , заперезані ременем на два язички (дуже характерно!), кросівки і заправлені за пояс сорочки картатого узору[...] Даний ареал заселений гібридними видами: гопнік-рагуль, гоп "Прикарпатський", гопнікобик тощо.Навіть можна натрапити на рідкісного гоп-лох-штріх-бика - воїстину жалюгідне видовище! Автохтонні гопніки віддають перевагу спорткостюмам. Гопів виродженої крові можна розпізнати по светрові, недбало заправленому у спортивні штани. Гопніки віддають перевагу чорним тонам із мізерними, сказати б, мінімалістичними вкрапленнями білого - біла смужка на кашкеті, чи білий рубчик на кросівках. Проте з чорним кольором слід бути обережним; він є також приорітетним для т.зв. блекерів - адептів death- та black-metal, абсолютно чужої гопнікам нонконформістичної субкультури. Проте інколи формали можуть досить вдало мімікрувати під певні течії андеґраунду. В таких випадках одного зовнішнього сканування недостатньо. Потрібне ж и в е с п і л к у в а н н я. Методом ж и в о г о с п і л к у в а н н я - попри всю його небезпечність - безпомилково викривається істинне обличчя пацана. "Гопніки розробили власний мораљний кодекс чести, - пише Жижка-Рафалович. - кодекс чести, який ґрунтується на повному безчести й на відсутности будь-якого кодексу чести як такого. [...] Цей кодекс передається усно ... з покоління в покоління, перетворившись у вироджену форму фољклору. Справжній пацан повинен уміти у будь-яку хвилину абаснувати (обґрунтувати) те, що він пацан, а не лох. [...] Хто цього не вміє - відповідно, ніякий не пацан. Справжні пацани т р у д я т ь с я - що на сленґу означає "забирати в лохів гроші"; гопів легко розпізнати по їхньому арґо, а ще простіше - по нахабному тупому виразу обличчя, котре немовби промовляє: "Хто ваділа на цій землі? Я ваділа на цій землі!". Гопи є першими паростками підліткової злочинности, і мрія кожного з них - "стати варом у законє". [...] Їхня кінцева мета - надглобаљний, вселенський конформізм. Вони ненавидять усе, що відрізняється від СІРОСТИ, тієї порошнявої млявої СІРОСТИ, якою вони, власне, і є Додано (19.04.2008, 11:10) --------------------------------------------- і ще про [size=12]них ^_^ ^_^ Хто такі Гопи??? Як відрізнити гопа від людини? Гопніки дуже подібні на людей, хоча такими не являются.Чим же виділяєтся гопнік? Повинен сказати, що є декілька признаків по яким можна стопроцентно сказати , що дана істота гопнік(проте не всі перечислені далі аргументи однозначно вказують на гопніка , а тільки їх комбінація). Признакі гопніків: 1)Ну , звичайно , це зачіска , тобто повна її відсутність (не остаточний признак гопніка). 2)Гопи , як правило, починають свої речі із фраз типу(коли спілкуються між собою, да і не тільки): -Слухай , ти ,чьо.... -Ей слишь ,ти.... -Да , ти , слишь.... -Ей ,ти , слишь , пацанчік.... Ну і звичайно фрази: -Єсть сігарета? Також у всіх фразах не можна обійтись без мата , абсолютно не можна. Фрази даного типу однозначно визначають гопніка , на 120%. Наприклад візьмемо фразу "Єсть рубль одолжить?" , ну , звичайно є , но як сказано , ні одна людина не дасть ні копійки, ну попроси по-людськи (хоча про що це я, справа то не в гривні). Такі тупі вирази під силу тільки повним придуркам. 3)Звичайно - це музичні вподобання -Шансон -Блатняк. -Всякі попсові групи :Діскотєка аварія, Рукі ввєрх , Іванушкі (ну, яка нормальна людина за виключенням тринадцатирічних дівчаток і гопів буде це слухати?). 4)Форма одягу. Ви ніколи не замічали зимою дивних людей(?) , шапки яких якось дивно вдіті і ближче до затилку, чим до лоба. Причому шапки вони носять, коли на вулиці -20 градусів, так і в приміщенні +20 градусів. Якщо тобі жарок, то зніми ти шапку. Із цього вивід - це відморозки, вони ж гопніки. Даний признак виведений тільки із наблюдань за цими тварями. Но цей признак знову-таки неоднозначно говорить про гопніка. Також є друга різновидність носіння шапки - беремо і звертаємо края в 2-3 раза і отримуєм - дещо, носиться це дещо аналогічно попердньому. 5)Здалеку гопів можна відрізнити по характерній скучкованості(якщо в цій кучі присутній хоч один із вищеперечислених признаків - це гопи) і обпльованості , прокуреності, місцевості. Якщо ти бачиш таку компанію, знай - це гопніки. 6)Це далеко не всі признаки, просто деякі із них можуть показатися непереконливими, проте це моя думка. Гопніки є паразитами паразитами суспільства, гієнами. Не знаю з чим це пов'язано , проте признаки налице. Гіени нападають весьчас стадами, перед цим вони звичайно ричать і не нападають на сильного суперника - гопи поводять себя аналогічно. Чи полізе на десяток неформалів п'ятка гопніків? Ніколи. А якщо навпаки? То в любому випадку будьласка. Чому ж вони паразити? Чому займаються всякою хєрньою, киданням, мочиловом? Коефіцієнт розумового розвитку їм не дозволяє робити нічого другого , він занадто низький. Плюс до того ідея "правильного пацана" їм не дозволяє. Ви не замічали від них фрази "Ти чє не правильний пацан ? Ти чє лох?" , тільки справжній кретин, даун і ембіцил може задати таке питання. Я вже говорив про згупованість і "правильного пацана" - це ж прояв стадного почуття, проте люди ж індивідуальні. Вони самі подавляють індивідуальність і від цього стають стадом - стадом баранів. Про ситуацію в армії і на зоні , я вже і не говорю - це райське місце для гопів , просто справжній гоповнік. Я дивуюсь, чого вони так старанно відмазуються від армії, це ж райскі кущі для них. Ситуація з гопами в країні катастрофічна , говорять що раніше таких повних відморозів не було. Як позбутися цього, якщо гопи множаться як кролики? Росте туповате покоління, пропитане американізмом. Моє власне спостереження. Я не знаю ні одного неформала , хоча б один із признаків гопа(це неможливо), більшість знайомих нефорів дуже навіть грамотні люди , добре вчаться. Правда не всі такі , проте вони просто нормальні люди. Про скінів цього сказати не можу , і серед них є відморозки. Хоча може бути це новий клас гопів - замасковані гопи , вони маскуються під скінів і нефорів, ходять на сейшини , проте ведуть себе як справжні гопи. Ну ладно, хватає вже!!!Content-Disposition: form-data; name="smiles_on" 1
Повідомлення відредагував Kenny - Субота, 19.04.2008, 10:10 |
|
| | |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Субота, 19.04.2008, 21:12 | Повідомлення # 27 |
Сама_по_собі
Підполковник
Quote (кУльчик) Lass, та гопи тупі! і це факт!!!!...но й і є справді нормальні(допустим мої подруги).... Дада, і мої подруги!=) В мене куртка Адідас)
|
|
| |
Estimate |
Дата: Неділя, 20.04.2008, 08:53 | Повідомлення # 28 |
Сержант
Little_InKo, я радий шо не АБІБАС
|
| |
Estimate |
Дата: Неділя, 20.04.2008, 15:33 | Повідомлення # 29 |
Сержант
Чо паленка то норм але не до такої степені!!!!
|
| |
кУльчик |
Дата: Понеділок, 21.04.2008, 20:29 | Повідомлення # 30 |
Генерал-майор
я гопів просто непареварую....вони мене страшенно бісять......
BOO!!! |
|
| |
|