Як ви ставетеся до реперів та репу?
|
|
КрішнА |
Дата: Субота, 31.05.2008, 22:55 | Повідомлення # 61 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
Статус: Оффлайн |
є репери нормальні звичайно))і реп є нормальний але його майже не видно як і Готики))ходять всякі попсовики в реперському прикиді і включають фіфтіцентів чи потапа або іншу попсу)) Готи взагалі зробили з музичного напрямку та іміджу цілу депресивну філософію))а такі канали як MTV розповсюджують подібну "оману".В мене є товариш одногрупник ходитьв репеорському прикиді і ніц))норм спілкуємось ))все залежить від людини)) Quote (West) "на вкус и цвет товарища нет" чули таке? чули навить такий:"чим би дитина не тішилась лиш би не вішалась"))) ти взагалі щось частенько матюки вживаєш)) |
|
| |
Сніжок |
Дата: Понеділок, 02.06.2008, 23:33 | Повідомлення # 62 |
Рядовий
Група: Користувачі
Рейтинг: 0
НАРОД ТУТ КАРО4Е МАРАЗМУ БАГАТО ТАКОГО... ПИШИТЕ 9КУСЬ БРЄД9ТІНУ ТАМ ГОТИ,ПАНКИ,ГОПИ,РЕПЕРИ...НАШЕ СУСПІЛЬСТВО ЩЕ ЗНАХОДИТЬС9 НА ТАКОМУ ЕТАПІ ЩО КОЖЕН СТАРАЄТЬС9 ВИДІЛИТИСЬ,ТОМУ І ЗНАХОДИТЬС9 Д...У9 ВС9КИХ ДЕБІЛІВ 9КІ КОС9ТЬ ПІД КОГО ПОПАЛО.НАПРИКЛАД ТЬОЛКА В МЕНЕ В УНІВЕРІ С ПОНТОМ "ГОТКА" В ШТАНАХ G-UNIT,АБО ВС9КІ ТАМ ХІПОБЛУДИ З ПРОТЕРТИМИ ШТАНАМИ 9КІ "БАЗАР9ТЬ ТЄМУ" ШО 50ТІ ТАМ КОРОЛЬ РЕПУ,"ТІМАТІ" ТАМ НА ЕКРАНІ-ПІЖОН...МОЛОДЬ РОЗВИВАЕТЬСЯ ПЕРЕВАЖНО НА ТІЙ ОСНОВІ ШО ДАЕ НАМ 9ЩИК(ВС9КІ ТАМ "ДОМИ2").МО9 ДУМКА НА РАХУНОК ДЕ9КИХ ВАШИХ ЗА9ВО4ОК,НЕ ТРЕБА КАТЕГОРИ4НИХ ВИСЛОВІВ НА РАХУНОК РЕПУ(4И ГОТИКИ...І Т.Д.),НЕ ПОТРІБНО ХРЕСТИТИ РЕП І СУБКУЛЬТУРУ З ОПИСАНИМ ВИЩЕ.ТРЕБА РОЗРІЗН9ТИ ПЛАГІАТ,ПАРАЗИТИЗМ ВІД НОРМ 9КІСНОЇ МУЗИКИ.ТАК САМО 9К CURT COBAIN СТАВ ІКОНОЮ РОКУ,ТАК І PAC ДЛ9 РЕПУ.ЗА НИМИ МІЛЬЙОНИ ЛЮДЕЙ І СМИСЛ В ТОМУ ШО ТУПО М9КО КАЖУ4И "НАСРАТИ" НА КОГОСЬ З НИХ ОДНИМ ДЕБІЛЬНИМ ВИСЛОВОМ |
|
| |
КрішнА |
Дата: Вівторок, 03.06.2008, 12:16 | Повідомлення # 63 |
Генерал-майор
енто понятно ..а йа йащєгг майже не дилвюсь |
|
| |
West |
Дата: Середа, 18.06.2008, 16:15 | Повідомлення # 64 |
Рядовий
Рейтинг: 1
Quote (Димитрик) ти взагалі щось частенько матюки вживаєш)) та матюки вживаю бо життя таке, а то шо частенько то вже інше діло, знаєш поки матом крити не почнеш - тишини не буде....так і тут поки Estimate старався шось культурно людям пояснити крутилась одна й та сама фігня фу..дебіли...і т.д., прийшов я трохи матів і народ починає говорити про то шо кожен має свою думку, це як на мене вже прогрес, погодься! там ше хтось висунув припущення що я репер, так от, звичайно що ТАК, невже ви думаєте шо сюда заліз би якийсь гот і почав захищати мій зад))) Сніжок влучно сказав про закоси під когось, і таких рагулів дійсно дуже багато. реп це вулиця і життя, яке б воно не було і фіфті з потапом, тіматі і їм подібним сюди аж ніяк не вписуються Quote (Сніжок) CURT COBAIN СТАВ ІКОНОЮ РОКУ,ТАК І PAC ДЛ9 РЕПУ.ЗА НИМИ МІЛЬЙОНИ ЛЮДЕЙ І СМИСЛ В ТОМУ ШО ТУПО М9КО КАЖУ4И "НАСРАТИ" НА КОГОСЬ З НИХ ОДНИМ ДЕБІЛЬНИМ ВИСЛОВОМ (чесно кажучи я незнаю хто такий той CURT COBAIN, але раз чувак шось таке пише значить має шарити шо каже....) rest n peace Pac Додано (18.06.2008, 17:15) --------------------------------------------- б**, якого фіга нема тем "як ви ставитесь до панків(готів, металюг, чи до когось там ше)"??? зате є така тема про реперів, це може тоже анти реперський форум якийсь? Для особих...нехочу ображати..ти подивися хто автори теми...РОЗУМІЄШ ТЕМУ МОЖЕ СТВОРИТИ БУДЬ ХТО...є форум і створюй все що хоч....кнопка є...НОВА ТЕМА......а то ти немаючи фактів тут розматюкався!!!!!Адмін
STFU!!!! |
|
| |
eMoNEWS |
Дата: Четвер, 26.06.2008, 14:29 | Повідомлення # 65 |
Рядовий
А мнУ Нравиться Тільки Руский реп,тіпо Нтл,многоточие ,каста=)) |
|
| |
Patriot-uz |
Дата: Понеділок, 14.07.2008, 10:59 | Повідомлення # 66 |
Рядовий
Рейтинг: 4
До репу я ставлюсь нормально ! І також до всякої музики теж ..Ну крім Металу
Слава Україні ...Героям Слава ) [url=http://userbars.com.ua/][img]http://userbars.com.ua/img/UA/3.gif[/img][/url] |
|
| |
Oly@ |
Дата: Понеділок, 14.07.2008, 13:04 | Повідомлення # 67 |
Генерал-майор
Група: Модер форуму
Рейтинг: 17
Koolinar, я впринципі тож.. |
|
| |
Willow |
Дата: Вівторок, 15.07.2008, 20:34 | Повідомлення # 68 |
Генерал-майор
Рейтинг: 13
я реп не дуже полюбляю...а репери-вони нормальні...в мене є пару знайомих..хоча головне, яка людина...бо й серед панків. неферів, скінів може бути таке чмо...так що не в субкультурі справа..))
"Напевне, на світі нема того, що не могло б статися...." Марк Твен |
|
| |
aligator^-^ |
Дата: П'ятниця, 17.10.2008, 16:26 | Повідомлення # 69 |
Рядовий
[color=green]в реперів тіки подобається їхрі широкі джинси |
|
| |
bodom_skinhed |
Дата: Середа, 19.11.2008, 11:34 | Повідомлення # 70 |
Рядовий
Реп ГАЛЬМО!!!!!!!!!!!!!Необхідно Знищити цей бруд!!!!!!!!!!! Необхідно згорнути їхні кепчики і засунути їм в анус!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Щира правда! |
|
| |
|
bodom_skinhed |
Дата: Четвер, 20.11.2008, 09:24 | Повідомлення # 72 |
Рядовий
CritiN forefer! Реп х***, |
|
| |
КрішнА |
Дата: Понеділок, 08.12.2008, 21:12 | Повідомлення # 73 |
Генерал-майор
я звичайно розумію що твоя єдина прґма звивина змушує тебе вважати що купатися можна лише в річці рейн бо решта неарійські))але конституцію почитай ))і не розпалюй ворожнечу )будь чемний. ЗИ:абись знав НСРП спонсорували єврейські клани) |
|
| |
FanAtk@ |
Дата: Четвер, 05.02.2009, 13:40 | Повідомлення # 74 |
Сержант
Чесно кажучи я дуже мінлива особа... Раніше лиш і реп слухала...Кажуть з ким поведешся, того й наберешся... Зустрічалась з реперами. А брат у мене неформал... Ну от тепер залежить від настрою що слухати, що одягнути, і як намалюватись... Роблячи висновок з вище мною сказаних слів, я люблю реп )))))
FanAtk@* |
|
| |
КрішнА |
Дата: Четвер, 05.02.2009, 19:51 | Повідомлення # 75 |
Генерал-майор
репери також неформали |
|
| |
hawk |
Дата: Четвер, 26.02.2009, 21:10 | Повідомлення # 76 |
Рядовий
bodom skinhed підбирай слова на щот репу ! |
|
| |
КрішнА |
Дата: Вівторок, 02.06.2009, 13:23 | Повідомлення # 77 |
Генерал-майор
Quote (bodom_skinhed) Реп ГАЛЬМО!!!!!!!!!!!!!Необхідно Знищити цей бруд!!!!!!!!!!! Необхідно згорнути їхні кепчики і засунути їм в анус!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Щира правда! в тебе з анусом мабуть повязані найкращі моменти дитинства акшо ти так акцентуєш на ньому увагу.Чи тебе в школі уутискали якось так що це з анусом має звязок? |
|
| |
DJYURA92 |
Дата: Четвер, 23.07.2009, 12:58 | Повідомлення # 78 |
Рядовий
Рейтинг: 3
Слухаю тільки реп і. |
|
| |
marta999 |
Дата: Вівторок, 17.05.2011, 11:58 | Повідомлення # 79 |
Рядовий
кожна людина має свою думку, але особисто я їх не долюблюю, і музика мені зовсім не подобається!!! |
|
| |