Тру і позери
|
|
CatKILLER |
Дата: Середа, 21.05.2008, 21:15 | Повідомлення # 31 |
Рядовий
Група: Користувачі
Рейтинг: 0
Статус: Оффлайн |
Quote (BlackWater) Зразу видно - наша людина
бОіСь СцуКа... |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Середа, 21.05.2008, 21:54 | Повідомлення # 32 |
Сама_по_собі
Підполковник
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 25
Так емо мені не трогати) я їх люблю) ви зараз всі попередження получете якщо ще раз обідете мені емо)
|
|
| |
BlackWater |
Дата: Четвер, 22.05.2008, 12:48 | Повідомлення # 33 |
Підполковник
Рейтинг: 12
ну давай |
|
| |
Хрусталька |
Дата: Четвер, 22.05.2008, 18:16 | Повідомлення # 34 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 19
BlackWater, CatKILLER,ви так виступаєте проти позерів так якби вони булии найгірші люди у світі.Ну хоче собі людина бути схожою на когось,то шо ту ту такого.Походить так,повимахується і все,але нічого поганого вам вона не зробила.І тим більше,якщо вже наїжати на них то треба мати певний мотив,а я не відчула з вашого боку ні мети,сенсу,ні перспективи такого відношення до них.Тому подумайте реально ви так говорите бо так вважаєте чи говорите із-за принципу. |
|
| |
BlackWater |
Дата: Четвер, 22.05.2008, 21:25 | Повідомлення # 35 |
Підполковник
Рейтинг: 12
Quote (Хрусталька) BlackWater, CatKILLER,ви так виступаєте проти позерів так якби вони булии найгірші люди у світі.Ну хоче собі людина бути схожою на когось,то шо ту ту такого.Походить так,повимахується і все,але нічого поганого вам вона не зробила.І тим більше,якщо вже наїжати на них то треба мати певний мотив,а я не відчула з вашого боку ні мети,сенсу,ні перспективи такого відношення до них.Тому подумайте реально ви так говорите бо так вважаєте чи говорите із-за принципу. Я не тіко за емО говорю - я маю наувазі всіх неосів , ВСІХ ... |
|
| |
КрішнА |
Дата: П'ятниця, 23.05.2008, 12:18 | Повідомлення # 36 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
ви такі дурники щоя з вас просто угораю))і ми ліземоу євросоюз ще))якщо ми хочемо бути цивілізованими і мати норм суспільство то треба починати змінювати його з себе..покив нас є нетерпимість іншого смаку іншї точки зору покив нас є расизм і т.п. небачити нам ніколи нормального суспільства. |
|
| |
=_X_= |
Дата: П'ятниця, 23.05.2008, 12:29 | Повідомлення # 37 |
злосний адмін
Генерал-полковник
Рейтинг: 33
Димитрик, щоб мати нормальне суспільство, неповинно бути ніякого суєциду, а також малохольних неосів які косять під малих дітей, з них не вийде нормальна опора для суспільства!!! це писав (BlackWater) |
|
| |
Хрусталька |
Дата: П'ятниця, 23.05.2008, 13:44 | Повідомлення # 38 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 19
Димитрик, ось тут я тебе підтримую,а не говорити які всі ніякі і що нам з ними робити,починати з себе. |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Понеділок, 26.05.2008, 10:08 | Повідомлення # 39 |
Сама_по_собі
Підполковник
хм... та це просто басні про емо, що вони ріжуть вени і тири пири)
|
|
| |
CatKILLER |
Дата: Вівторок, 27.05.2008, 22:03 | Повідомлення # 40 |
Рядовий
Рейтинг: 0
Little_InKo, Quote (Little_InKo) хм... та це просто басні про емо, що вони ріжуть вени і тири пири) слухай а ти рахуєш себе тру?Додано (27.05.2008, 23:03) --------------------------------------------- Little_InKo, ти б ше сказала шо вони не плачуть...
бОіСь СцуКа... |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Середа, 28.05.2008, 12:47 | Повідомлення # 41 |
Сама_по_собі
Підполковник
Quote (CatKILLER) слухай а ти рахуєш себе тру? Ем... я взагалі себе емо не рахую) CatKILLER, Ем... ну це все вигадки що вони плачуть, вени ріжуть... це притамане в наш час лише позерам...
|
|
| |
=_X_= |
Дата: Четвер, 29.05.2008, 00:44 | Повідомлення # 42 |
злосний адмін
Генерал-полковник
Рейтинг: 33
ВАМ ШЕ НЕ НАДОЇЛО ПИСАТИ ОДНЕ І ТО САМЕ ПО 100 РАЗІВ....? ви ж не можете висловитись по норм, шоб всьо кожному було ясно і чітко! |
|
| |
Котуся) |
Дата: Четвер, 29.05.2008, 00:49 | Повідомлення # 43 |
жінка =_Х_=
Генерал-майор
Група: VIP-персони
Рейтинг: 13
юй...шо я можу тут сказати....взагалі мало розуміюсь у цих вісх культурах і т.д. .... але можу сказати тіко дне, цілком погоджуюсь з Димитриком!!!!Quote (Димитрик) ви такі дурники щоя з вас просто угораю))і ми ліземоу євросоюз ще))якщо ми хочемо бути цивілізованими і мати норм суспільство то треба починати змінювати його з себе..покив нас є нетерпимість іншого смаку іншї точки зору покив нас є расизм і т.п. небачити нам ніколи нормального суспільства. |
|
| |
КрішнА |
Дата: Субота, 31.05.2008, 01:41 | Повідомлення # 44 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
ц вьо венорізтво дешеве позерство скадіть емо нехай поріже собі не вениа наприклад горло такщоб остаточно і бзеповоротно..а ріжуть вени бо увагу хочуть привернути.і більшість так званих емо просто наслідують імідж і все))ну може ще токіо хотел слухають)) |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Середа, 04.06.2008, 12:44 | Повідомлення # 45 |
Сама_по_собі
Підполковник
Я фігєю)
|
|
| |
Вилка_В_головІ |
Дата: Вівторок, 26.08.2008, 19:46 | Повідомлення # 46 |
Рядовий
Рейтинг: 2
[size=14]А давайте десь зберемося і будемо битися, нафіга городити одне і теж. ШО ??? давайте.......... |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Вівторок, 26.08.2008, 21:14 | Повідомлення # 47 |
Сама_по_собі
Підполковник
Вилка_В_головІ, Це ти до чого?
|
|