Тру і позери
|
|
The_Tooth_Fairy |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 10:47 | Повідомлення # 1 |
Сама_по_собі
Підполковник
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 25
Статус: Оффлайн |
Зараз як ви знаєте на нашому світі цих позерів розвелося як мурашок, і вони вважають що вони настоящі, хоча всім зрозуміло що не ведуть себе як тру... Для тру це культура, це те що в душі, а для позерів це всього лиш стиль одягу... Як ви вважаєте, є якісь зовнішні ознаки того, що одні тру а інші позери, чи можна з першого разу визначити хто є хто?
|
|
| |
кУльчик |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 16:13 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Рейтинг: 9
можна!!!!!...але не зразу......тра троха чикати ....вникати у розмови... інночко а ти шо вважаєш шо зара в світі більше позерів і тру????.....ше є такі як гопи!!!.....
BOO!!! |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 17:38 | Повідомлення # 3 |
Сама_по_собі
Підполковник
кУльчик, Ну гопи теж є, , але позерів теж купа) В мене навіть подружка подружки вділася в рожевий і каже що вона ЕМО...
|
|
| |
Хрусталька |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 18:46 | Повідомлення # 4 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 19
Little_InKo,тут ти права,позерів розвелося дуже багато.Впринципі якщо їм подобається такий стиль,то ніхто не забороняє,але все-таки для чого казати,що вони емо. |
|
| |
кУльчик |
Дата: Четвер, 10.04.2008, 21:15 | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
та це ясно....ну й крім них і гопи......вони гірші !чому?...та тому,що позери хоч якось цікавляться чимось неформальним(шоб потім якось показатись на люди),а гопи навіть не розуміють хто такі емо,неформали,готи...і тд...
BOO!!! |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 09:38 | Повідомлення # 6 |
Сама_по_собі
Підполковник
Я одній дівчині доказувала, що вона позерка а та невірила і доказувала що ЕМО... Бо вділа рожево-чорні скейтери, чорні,обтягуючі джинси і рожеву кофту і вважала себе трушною. А сама слухала музику, всяку попсу, тіпа Діми Білана і т.д.
|
|
| |
кУльчик |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 13:42 | Повідомлення # 7 |
Генерал-майор
Lass, ясненько!!!!...короч всіх позері і гопв тра мочити!!!
BOO!!! |
|
| |
Willow |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 20:40 | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
Рейтинг: 13
Тру емо не бігають і не розказують усім ,шо вони емо. так роблять позери. тру емо можуть навіть не вдягатись у емошний одяг, бо для них головне-стан душі. тру емо ось так просто на вулиці не зустрінеш.
"Напевне, на світі нема того, що не могло б статися...." Марк Твен |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 21:40 | Повідомлення # 9 |
Сама_по_собі
Підполковник
Willow, Згідна повністю, хоча і трушні можуть вдягатися , як емо...
|
|
| |
кУльчик |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 21:59 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
короч вони усі тупі!!!!....особливо з усіх це позери!...незнаю чому но вони мене більш харять ніж тру!...принаймі і одне і інше однакове!
BOO!!! |
|
| |
=_X_= |
Дата: П'ятниця, 11.04.2008, 22:36 | Повідомлення # 11 |
злосний адмін
Генерал-полковник
Рейтинг: 33
кУльчик, а ти хто??? як ти можеш судити шо гопи нічо не знаю? звичайно є винятки , навіть багато, але не всі, деколи можна і зустріти нормального гопа! |
|
| |
Willow |
Дата: Субота, 12.04.2008, 11:16 | Повідомлення # 12 |
Генерал-майор
Рейтинг: 13
Quote (Lass) трушні можуть вдягатися , як емо... канєшно, можуть і трушні. ![smile](http://src.ucoz.net/sm/2/smile.gif)
"Напевне, на світі нема того, що не могло б статися...." Марк Твен |
|
| |
кУльчик |
Дата: Субота, 12.04.2008, 12:23 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
=_X_=, та гопи нормальні є ! я з тобою згідна......але всерівно гопи то гопи!!!... мої однокласники гопи...усі!!!!!!!!...так вони опше не шарять ...хто такі неформали,ітд.... тому роблю такі висновки.....у мене на цілу школу тільки 5 неформалів ....все решту....гопи!!!!!
BOO!!! |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Неділя, 13.04.2008, 11:31 | Повідомлення # 14 |
Сама_по_собі
Підполковник
кУльчик, =_X_=, Я знаю пару нормальних гопів - то мої друзі) Вони кльові) І я їх лаф)
|
|
| |
кУльчик |
Дата: Неділя, 13.04.2008, 14:56 | Повідомлення # 15 |
Генерал-майор
Lass, в мене тож друзі гопи но дівчата нормальні а хлопці тупорилі то ппц!!....вони завжди мені розповідають як там когось на телефон кину...як в якохось малих гроші забрали!!!...ну то вони нормальні!!???
BOO!!! |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Вівторок, 15.04.2008, 10:01 | Повідомлення # 16 |
Сама_по_собі
Підполковник
кУльчик, А ми якось всі прос номальне говоримо =) Про все, тільки не про школу)
|
|
| |
кУльчик |
Дата: Понеділок, 21.04.2008, 19:33 | Повідомлення # 17 |
Генерал-майор
Little_InKo, просто твої мож нормальні!....а мої мене бісять страшенно....а твої слухають шансон?....бо мої просто балдіють тим шасоном!(((
BOO!!! |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Вівторок, 22.04.2008, 18:07 | Повідомлення # 18 |
Сама_по_собі
Підполковник
кУльчик, А мої все на купу, але щодо музики вони мене теж бісять, пищуть в анкеті улюблену групу - Bullet For My Valentine (після того як я перша заповнила анкету), я підхожу і питаю ти хоть одну пісню їхню чула а вона "ні, але я їх люблю" мене це сильно бісить, і таке майже всі плагіатять)
|
|
| |
КрішнА |
Дата: Четвер, 15.05.2008, 11:15 | Повідомлення # 19 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
тру це коли йіх можна терти а вони не розсипаюцця))а позери трошки потер і пилюка одна)
Повідомлення відредагував Димитрик - Четвер, 15.05.2008, 11:15 |
|
| |
d-z00m |
Дата: П'ятниця, 16.05.2008, 18:36 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
Рейтинг: 0
Розвелось багато позерів які вцепили 2 значка купили кедики з розовими шнурочками запустили трохи волосся і кажуть шо тру.... Емо не тільки стиль одягу а стиль життя |
|
| |
Реальний_пОтсАнчык |
Дата: Субота, 17.05.2008, 08:53 | Повідомлення # 21 |
Рядовий
Я патсан 1 я ваше ненаю кто так1е ема
Я вор і закон У меня 353 судимасти Слиш стой а то как дам Єсть пять рублей Слиш стаять а то шас толіку пазваню |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Субота, 17.05.2008, 21:49 | Повідомлення # 22 |
Сама_по_собі
Підполковник
Реальний_пОтсАнчык, хи-хи-хи, пояснемомо) для початку емо - це така субкультура)а все що хоч є в розділі - http://fantom2.at.ua/forum/59 ) там ніби є все) а якщо щось цікавить - питайся)
|
|
| |
Gaahl |
Дата: Неділя, 18.05.2008, 23:16 | Повідомлення # 23 |
Полковник
Quote (Little_InKo) Зараз як ви знаєте на нашому світі цих позерів розвелося як мурашок, і вони вважають що вони настоящі, хоча всім зрозуміло що не ведуть себе як тру... Для тру це культура, це те що в душі, а для позерів це всього лиш стиль одягу... Як ви вважаєте, є якісь зовнішні ознаки того, що одні тру а інші позери, чи можна з першого разу визначити хто є хто? Я от не розумію ,як це вони мають себе вести як тру?Шо це за поведінка?І доречі повірте мені я знаю шо ті хто кажуть шо вони тру частіше всього позери Як ви кажете........А позери це не ті шо якось одягаются , одяг до цього ніякого значення не має , це ті хто рахує себе кимось ким він не є , а в випадку з емо це обше важкий випадок в нас у Франику емо нема в нас всі позери...... |
|
| |
BlackWater |
Дата: Вівторок, 20.05.2008, 13:19 | Повідомлення # 24 |
Підполковник
Рейтинг: 12
Quote (Gaahl) Quote (Little_InKo) Зараз як ви знаєте на нашому світі цих позерів розвелося як мурашок, і вони вважають що вони настоящі, хоча всім зрозуміло що не ведуть себе як тру... Для тру це культура, це те що в душі, а для позерів це всього лиш стиль одягу... Як ви вважаєте, є якісь зовнішні ознаки того, що одні тру а інші позери, чи можна з першого разу визначити хто є хто?Я от не розумію ,як це вони мають себе вести як тру?Шо це за поведінка?І доречі повірте мені я знаю шо ті хто кажуть шо вони тру частіше всього позери Як ви кажете........А позери це не ті шо якось одягаются , одяг до цього ніякого значення не має , це ті хто рахує себе кимось ким він не є , а в випадку з емо це обше важкий випадок в нас у Франику емо нема в нас всі позери...... саме так... якшо незнаєте то нашо спорити - от зайшов сюди втему і зразу видно хто є хто ... |
|
| |
=_X_= |
Дата: Середа, 21.05.2008, 11:47 | Повідомлення # 25 |
злосний адмін
Генерал-полковник
Рейтинг: 33
Gaahl, BlackWater, хлопці поможіть визначитись, я тру, чи позер?))) |
|
| |
BlackWater |
Дата: Середа, 21.05.2008, 14:50 | Повідомлення # 26 |
Підполковник
Quote (=_X_=) Gaahl, BlackWater, хлопці поможіть визначитись, я тру, чи позер?))) ХХХХХХХХААААААААААААААА.......+++++....... |
|
| |
EspriT |
Дата: Середа, 21.05.2008, 18:33 | Повідомлення # 27 |
Сержант
Рейтинг: 6
Мабуть відразу важко відрізнити, але при розмові легко розпізнати .У мене є подруга яка одягається у рожеве я по пріколу спитав "ти емо?" а вона каже "атвічаю шо я тру емо хоч заплачу!" так шо позерів багато . . . але напевно краще позери ніж гопи а може і ні ... П.С Я інколи можу одягнутись як емо... але ніколи не кажу шо я емо бо це як на мене безглуздо . . . . . . ![biggrin](http://src.ucoz.net/sm/2/biggrin.gif)
Повідомлення відредагував EspriT - Середа, 21.05.2008, 18:35 |
|
| |
The_Tooth_Fairy |
Дата: Середа, 21.05.2008, 19:30 | Повідомлення # 28 |
Сама_по_собі
Підполковник
=_X_=, Та три і без розмови) Ану заплач)
|
|
| |
CatKILLER |
Дата: Середа, 21.05.2008, 20:33 | Повідомлення # 29 |
Рядовий
***** треба цих всіх імошніків ***... но-но Меля ти трохи пообережніше, попрошу без матів!! (=_Х_=)
бОіСь СцуКа... |
|
| |
BlackWater |
Дата: Середа, 21.05.2008, 20:42 | Повідомлення # 30 |
Підполковник
Quote (CatKILLER) Пиздити треба цих всіх імошніків НАХ.. Зразу видно - наша людина |
|
| |