Що дало нам насправді Розп"яття Христа..
| |
КрішнА |
Дата: Вівторок, 29.07.2008, 11:52 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Адміни форуму
Рейтинг: 20
Статус: Оффлайн |
що принесло нам те що Христа розпяли?війни і голод далі продовжуються в світі повно жадоби ..а деякі люди як дотримувались етичнихнорм так ідотримуються..то що змінилось? |
|
| |
Ромчик |
Дата: Середа, 30.07.2008, 19:01 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Постійні відвідувачі
Рейтинг: 5
Стиль Бога - ніколи не нав'язувати себе. Він зробив все, що було потрібно для мого та твого спасіння та життя вічного на небі з Ним. До цього Він проповідував Євангеліє. а наша з тобою задача полягає в тому, щоб приймати чи не приймати його жертву за нас. От тому то ми так і живемо, що Бога зовсім не знаємо і знайомитися з Ним не хочемо Досить його звинувачувати у всіх гріхах! він своє життя віддав нам, забравши нашу гріховну смерть. дав Свою праведність забравши нашу гріховність. Став мостом між нами та Отцем, перемогши навіки нездоланну безодню у стосунках людини зі Своїм Творцем. він і сьогодні звертається до людей. кличе, стукає в двері серця пропонуючи подарувати Свою любов та змінити життя. Хто прийняв Його заклик - він багато зрозумів. |
|
| |
КрішнА |
Дата: Середа, 30.07.2008, 20:33 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Quote (Ромчик) Стиль Бога - ніколи не нав'язувати себе. Він зробив все, що було потрібно для мого та твого спасіння та життя вічного на небі з Ним. До цього Він проповідував Євангеліє. а наша з тобою задача полягає в тому, щоб приймати чи не приймати його жертву за нас. От тому то ми так і живемо, що Бога зовсім не знаємо і знайомитися з Ним не хочемо Досить його звинувачувати у всіх гріхах! він своє життя віддав нам, забравши нашу гріховну смерть. дав Свою праведність забравши нашу гріховність. Став мостом між нами та Отцем, перемогши навіки нездоланну безодню у стосунках людини зі Своїм Творцем. він і сьогодні звертається до людей. кличе, стукає в двері серця пропонуючи подарувати Свою любов та змінити життя. Хто прийняв Його заклик - він багато зрозумів. а давай згадаємо тепер жорстокого Бога Старого Завіту..для якого людське життя було просто мізер..хотів взяв хотів дав в будь який момент..я вже не кажу про ставлення іудеїв до інаковірців.. |
|
| |
Ромчик |
Дата: П'ятниця, 01.08.2008, 10:37 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
я не збираюся тобі щось доказувати. Бог є. Він наш Творець, а не ми Його створили. Тому чи скаже глина гончару: "Ти робиш не так!" Я знаю бога сповненого любові до мене, а також я знаю Бога справедливо судячого по ділам! Якщо ти переслідуєш ціль не пошуку істини, а просто поспорити, то це безкінечний та безплідний шлях. Нажаль. |
|
| |
КрішнА |
Дата: П'ятниця, 01.08.2008, 12:14 | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
Quote (Ромчик) я не збираюся тобі щось доказувати. Бог є. Він наш Творець, а не ми Його створили. Тому чи скаже глина гончару: "Ти робиш не так!" Я знаю бога сповненого любові до мене, а також я знаю Бога справедливо судячого по ділам! Якщо ти переслідуєш ціль не пошуку істини, а просто поспорити, то це безкінечний та безплідний шлях. Нажаль. тільки різниця в тому що глина не є живою істотою і думати неможе..а люди можуть і якщо мені неподобається щось чому я неможу про сказати?чи Бог невитримує конструктивної критики?.. але менше з тим..ну розпяли Христа але ж зло не зникло..а Оскільки Ісус той самий Бог що і був у Старому Заповіті лише во плоті..то на ньому самому не менше гріхів висить..адже він стільки народу вбив) |
|
| |
Ромчик |
Дата: Неділя, 03.08.2008, 19:43 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
Додано (03.08.2008, 15:56) --------------------------------------------- раджу бути уважнішим на зворотах. Не дозволяй словам тебе нести безцільно, бо за кожне слово ми дамо Богові відповідь. читай уважніше те, що я пишу і... спробуй поміркувати. Нехай Бог дасть тобі зрозуміти. Додано (03.08.2008, 20:43) --------------------------------------------- Не параллели и меридианы, Не континенты и материки - Мир делят не моря и океаны, Он разделён Голгофой на куски. На два куска, на две неравных части, По обе стороны распятого Христа, Где два преступника рукой законной власти Прибиты были крепко ко крестам. Один налево, а другой направо, Достойны смерти за свои дела, И оба гибли, но струей кровавой С креста Христова благодать текла. Один - злословил Бога без стесненья, Другой в смиренье голову склонил, Один - погиб, отвергнув дар спасенья, Другой - жизнь вечную, покаясь, получил И с той поры до наших дней лукавых Мир делит на-двое Голгофский крест Христов. Один - налево, а другой направо, Один - хулить, другой - хвалить готов. Как те разбойники, мы все достойны смерти, По обе стороны Голгофского креста. Друзья мои, задумайтесь, проверьте, Отвергли вы - иль приняли Христа? |
|
| |
КрішнА |
Дата: Вівторок, 05.08.2008, 10:28 | Повідомлення # 7 |
Генерал-майор
Quote (Ромчик) раджу бути уважнішим на зворотах. Не дозволяй словам тебе нести безцільно, бо за кожне слово ми дамо Богові відповідь. читай уважніше те, що я пишу і... спробуй поміркувати. Нехай Бог дасть тобі зрозуміти. а Бог нам дасть доповідь за всі події якими він керує? |
|
| |
Навія |
Дата: Неділя, 17.08.2008, 11:55 | Повідомлення # 8 |
Майор
Група: Користувачі
Рейтинг: 1
от вам одна цитата : Правильнее сказать, христианский бог решил устроить фарс: предвечная божественная сущность корчится, изображая смерть на кресте, прекрасно зная, что, сыграв эту комедию, она отправится "домой", к "папочке". Собственно говоря, учитывая то, что сам Христос знал о предстоящем воскрешении, то фраза "Иисус умер за нас" абсолютно эквивалентна "Христос принял снотворного и выспался за нас". И, как ни странно, верующим этого вполне достаточно для объявления его "Спасителем". Стоит ли удивляться, что "искупление" не принесло никакого практического эффекта? Нам говорят: "Христос воскрес", И сонмы ангелов с небес, Святого полны умиленья, Поют о дне освобожденья... И больше тысячи уж лет, Как этой песне вторит свет..." Но отчего ж со всех сторон Я слышу вопли, плач и стон?.. — Петр Ткачев. 1862 г.
«Я верю в существование драконов, мужчин и других фантастических существ.» |
|
| |
КрішнА |
Дата: Неділя, 17.08.2008, 13:10 | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
ы дыйсно на практицы нычо не змінилось а те що він знав що його розіпнуть щераз підверджує що майбутнє вирішене за нас просто ми його незнаємо і як я вже казав при умові що Бог всезнаючий(наприклад Ісус наперед знав що з ним буде)в людини неможе бути свободи вибору |
|
| |
Навія |
Дата: Понеділок, 18.08.2008, 10:38 | Повідомлення # 10 |
Майор
сумні перспективи...
|
| |
Ромчик |
Дата: Понеділок, 18.08.2008, 20:07 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
ну от, у Дмитрика тепер є однодумці... Вітаю тебе Навія! будем знайомі! Мене звуть Роман |
|
| |
КрішнА |
Дата: Понеділок, 18.08.2008, 21:27 | Повідомлення # 12 |
Генерал-майор
еее не засирайте тему в йакій йа модераторкО)))засерайте інші))) |
|
| |
Ромчик |
Дата: Понеділок, 18.08.2008, 22:02 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
вже з приємною дівчиною неможна познайомитися....ладно!Тільки не сварисЬ |
|
| |
genius |
Дата: Вівторок, 19.08.2008, 08:49 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
Рейтинг: 7
ну і ти тему написав)) |
|
| |
Навія |
Дата: Вівторок, 26.08.2008, 12:41 | Повідомлення # 15 |
Майор
Quote (Ромчик) вже з приємною дівчиною неможна познайомитися це з ким таким??? Quote (genius) ну і ти тему написав)) нормальна тема...)
|
| |
fantom2 |
Дата: П'ятниця, 24.10.2008, 08:37 | Повідомлення # 16 |
Головний адміністратор
Генералісімус
Група: АДМІНІСТРАТОР
Рейтинг: 55
Вітаю вас користувачі і тут!)...Гарна тема...але ...дякую всім за особисті думки і погляди....а тепер з вашого дозволу дещо скажу... Що дало розпятьтя Христа ....?! Кому?Нам? а воно мало щась давати...я вже не говорю як людина яка вірить в Бого...хто з Вас хто кричить на повний голос що Ісус знав що воскресне тому і помер небоячись...хто з вас віддасть себе таким тортурам.... Та жоден з вас не помре от в цей момент...тому що хоче чомусь жити...Чи ви думаєте що Ісусові було так добре помирати....Це перше ....а друге..Діма ти ж невіриш в Бога...то про що ти сперечеєшся?Для чого тільки корпальвати конфлікти....ти модератор...можна щось написати що має докази в біблії...а не придумувати власні гіпотези .... |
|
| |
КрішнА |
Дата: Субота, 25.10.2008, 18:25 | Повідомлення # 17 |
Генерал-майор
я намагаюсь зрозуміти позицію Христяин які кажуть що Х-во єдино вірна релігія у всесвіті) Христос не один помирав за свої переконання..були й інші люди яких піддавали тортурам і що?просто Ісус був бунтарем вчення якого не співпадало із принципами Іудеїв його засудили і дали прокуратору щоб той його розіпйав)Додано (25.10.2008, 19:10) --------------------------------------------- отже питання в чому перевага Х-ва над іншими..ютільки не кажіть що Бог віддав себе в руки людям і т.п. багато простих людей помирали за свої переконання і їх також катували можливо навить гіше ніж Ісуса..так що акт самопожертви не аргумент..аргументмо може бути мотивація самопожертви Додано (25.10.2008, 19:25) --------------------------------------------- і в біблії можуть мати докази хіба що міста і царі) |
|
| |
|