Трошки гумору
| |
Элуна |
Дата: Субота, 05.01.2008, 12:54 | Повідомлення # 1 |
Генерал-лейтенант
Група: Друзі сайту
Рейтинг: 20
Статус: Оффлайн |
Сдесь если позволите будет на русском... Оставляйте смешные цитаты и истории с жизни.... Добавлено (05.01.2008, 13:54) --------------------------------------------- 1 января, вечер: ааа: Слухай, не в курсе, чё продавщица из ларька рядом с моим домом так странно на меня смотрит? bbb: Ещё бы... А кто ночью в маске тролля и шапочке Деда Мороза пытался купить у неё 2 зелья маны? |
|
| |
Pirat |
Дата: Субота, 05.01.2008, 13:37 | Повідомлення # 2 |
Генерал-полковник
Група: МОДЕРАТОРИ
Рейтинг: 3
Супер))))молодчина...тра і собі пошукати смішних випадків---))) |
|
| |
Элуна |
Дата: Неділя, 06.01.2008, 09:55 | Повідомлення # 3 |
Генерал-лейтенант
Раньше не обратила внимания. Пираты карибского моря 1 Элизабет Свон падает со скалы в море, плавно опускается на дно... и из-за ее ворота ВСПЛЫВАЕТ тяжелый ЗОЛОТОЙ пиратский медальон...Добавлено (05.01.2008, 22:42) --------------------------------------------- Пункт "о себе" в анкете девушки на сайте знакомств: Жизнерадостная девушка, стремящаяся к своей цели и ДОБИВАЮЩАЯ ее!!!!!!!! Добавлено (06.01.2008, 10:55) --------------------------------------------- немного политики (только без обид!) -Виктор Федорович, на новогоднюю елку для детишек регионалов какую Снегурку заказывать будем? - Главное, чтобы она была без косы! **** Внук спрашивает Януковича: -Кто такой Путин? -Это президент России. -А что такое Россия? -Это такая большая-большая Донецкая область. **** Демократия - это когда бывший и новоназначенный премьеры запросто встречаются и ведут непринужденный дружеский разговор по душам! Подробнее о встрече Януковича и Путина в Москве смотрите на канале "Интер" **** Многие журналисты задают глупый вопрос – вкладывает ли господин Ахметов деньги в искусство, культуру, музыку? Естественно. Вот совсем недавно Ринат Леонидович сделал реконструкцию донецкой консерватории. Получилась вот такенная гостиница! **** На встрече с польским президентом Качинским на Ивано-Франковщине Ющенко продемонстрировал ему экономическую мощь Украины - прилетевшего на личном самолете Ахметова. ***** Ющенко спрашивает Тимошенко: -Вы уже подумали о повышении пенсий? -А что о ней думать? Я еще молодая. |
|
| |
Sanny |
Дата: Неділя, 06.01.2008, 20:41 | Повідомлення # 4 |
Королева ночі
Майор
Рейтинг: 12
Каже кум до кума: - Ти знаєш, куме, шо твоя жінка гуляє? - Знаю, знаю, та вона тепло вдягнена.)))) |
|
| |
Элуна |
Дата: Вівторок, 15.01.2008, 17:56 | Повідомлення # 5 |
Генерал-лейтенант
Висту придумали для того, что сразу все полюбили ХР А больше всего я люблю рекламу этих блондинистых женских журналов! "Купи журнал "Полина"! Она - такая, как ты! Всего гривна пятьдесят."
Повідомлення відредагував Элуна - Вівторок, 15.01.2008, 18:01 |
|
| | |
Элуна |
Дата: Середа, 16.01.2008, 21:19 | Повідомлення # 7 |
Генерал-лейтенант
мой любимій баш: Вот что будет,если встретятся двое невдупляющих человека:7 утра,воскресенье,у меня даж на роже написанно,что я спал 2 часа,причем спал зря.Сажусь в пустой троллейбус,вижу кондуктора:небритый мужик в кепке,выглядит даже хуже,чем я.Даю ему денег,он дает мне билетик,все происходит медленными движениями эстонцев-инвалидов.Через две остановки он опять ко мне подходит.Я даю ему билет,он мне деньги и уходит...Я минуты две пересчитывал,вдупляя,в чем подвох О_о... |
|
| |
Элуна |
Дата: Середа, 16.01.2008, 21:28 | Повідомлення # 8 |
Генерал-лейтенант
Открыли магазинчик,где всякими вкусностями торгуют,в том числе-семечками в шоколаде и семечками в йогурте.Первая мысль была,что это для гломурных гопнегов.*отсыпь мне семок в ёхурте чутка...*...=) |
|
| |
Pirat |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 10:22 | Повідомлення # 9 |
Генерал-полковник
Група: МОДЕРАТОРИ
Рейтинг: 3
Профессор задає запитання: - В Якій російській казці вперше згадується компютер? Студент відповідає: - "Ріпка"!: ...і покликала кішка МИШКУ.... |
|
| |
Sanny |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 12:41 | Повідомлення # 10 |
Королева ночі
Майор
- А мій чоловік ніколи не доїдає, не докурює, не допиває...... - Тепер я розумію, чому в вас дітей немає. |
|
| |
Sanny |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 12:45 | Повідомлення # 11 |
Королева ночі
Майор
Лежить подружжя в ліжку. Він запитує у неї: - Ну шо? Вона відповідає: - І шо! Він в паніці: - Ти шо! Вона нагло: - А шо? |
|
| |
Sanny |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 12:48 | Повідомлення # 12 |
Королева ночі
Майор
- Підняти паруса! - Капітане, в нас судно на електродвигуні.... - Підняти електродвигун! |
|
| |
Элуна |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 13:13 | Повідомлення # 13 |
Генерал-лейтенант
инженер техподдержки общается с клиенткой и говорит: - вы знаете, где модем установлен? это такая черная маленькая коробочка, возможно, висит на стене? клиентка: нет инженер: хорошо, у вас есть системный администратор? клиентка: а он где висит? |
|
| |
Элуна |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 13:13 | Повідомлення # 14 |
Генерал-лейтенант
1: (10:28 PM) : когда было восстание спартака?? 2: (10:29 PM) : зачем тебе? 1: (10:29 PM) : "твой статус: Я бландинко! Мой мозг умер потому ничего не спрашивать..." решил погнать) 2:(10:30 PM) : сцуко 1: (10:30 PM) : милашко)) |
|
| |
Элуна |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 13:17 | Повідомлення # 15 |
Генерал-лейтенант
Жизнь веселая штука:вспомнить есть о чем ,а вот расказать детям нечего... |
|
| |
Sanny |
Дата: Четвер, 17.01.2008, 13:55 | Повідомлення # 16 |
Королева ночі
Майор
Бізнесмен у селі Якось в нашеє селоБізнесмена занесло.Він скупляв якусь худобу,Щоб задовольнить жадобу.Цілий день собі крутився,А надвечір взяв й напився.З ніг ізбив вже бідолахуПошук для ночівлі даху.А коли його знайшов,То заснув так, як прийшов.Навіть туфлі, й ті не зняв.Сон своє із нього взяв.Вранці добре похмеливсяЙ знов день цілий прокрутився,На машині ледь не вбившись,Зупинився, утомившись.В нього в телефоніБатарейка сіла.Останній шмат хлібаЯкась псина з’їла.Він до магазину,А у нас немає.Бачу до райцентруЛедь-ледь шкандибає.Приїхав додому.Жіночці на зло,Зібрав свої речіЙ гайда у село.З того часу все селоЖиве як ніколи.А бізнесмен, кум Микола,Вже й город сам поле.Збудував красивий клуб,У самому центрі,А неподалік крамницю,Кращу ніж в райцентрі.Закінчилась для МиколиПодорож успішно,Проте іноді згадає,Аж самому смішно. |
|
| |
Іруля |
Дата: Неділя, 20.01.2008, 11:42 | Повідомлення # 17 |
Група: Видалені
|
Один хакер - іншому: - Мені тут одна дівчинка роман Достоєвського на «мило» прислала, вчора читати почав. - Ну і як? - Цікаво, тільки похмурий він якийсь. Прикинь: п'ять з гаком мегів тексту, і жодного смайліка!Добавлено (20.01.2008, 12:37) --------------------------------------------- А у мене вчора друг за п'ять хвилин сервер зламав. - Він що, хакер??! - Він придурок!!! Добавлено (20.01.2008, 12:38) --------------------------------------------- Программер знайомиться з дівчатками: - Дівчатка, хочете чаю? - Hі! - А кави? - Hі!! - А горілки? - Hі!!! - Хм.. Стандартні драйвера не підішли. Добавлено (20.01.2008, 12:39) --------------------------------------------- Бомж підходить до таксіста і каже: -покатай мене!!!! -ти шо здурів??? -даю тобі 50 баксів -ок сідай!!! Вони їдуть-їдуть і бомж каже: -дай я сяду за руль -ти вже обнаглів!!! -даю 500 баксів -та ладно їдь!!!! Їде він за рулем і знов каже: -зроби мені мінєт!!!! -та я тобі зараз... -даю 1000 баксів!!!!!! -ну давай Їде бомж за рулем, таксіст йому сосе а бомж собі думає: -мля я ше в такі борги не залазив!!!!!!! Добавлено (20.01.2008, 12:39) --------------------------------------------- Зустрічаються два студенти з общаги. - От давеча купив книгу кулінарних рецептів. Тільки нічого приготувати не можу. Жодного розумного рецепта. - Чому? - Розумієш, кожен рецепт починається словами: "ВІЗЬМІТЬ ЧИСТУ КАСТРУЛЮ..." Добавлено (20.01.2008, 12:40) --------------------------------------------- Скажіть, Ваш син знайшов собі підходящу кімнату, щоб почати вчитися в університеті? - Він уважає, що так. Його житло - у двох хвилинах ходьби від пивної, у трьох хвилинах від його подружки й у годині їзди від університету Добавлено (20.01.2008, 12:42) --------------------------------------------- На екзамені з математики вчитель: - Ну що ж це ви нічого не знаєте? Ставлю вам 2. Учень кладе на стіл учителя коробку цукерок. - Але все ж якісь знання є. Ставлю 3. На цукерки кладе горілку. - Досить багато знаєте. 4. А зверху новенький блокнот. - Ну добре, 5! Учень раптом згрібає все в сумку: - Дякую, але мені ще фізику здавати! |
|
| |
Элуна |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:06 | Повідомлення # 18 |
Генерал-лейтенант
xxx я себя ботаником чуствую.... xxx )))) yyy Я до восьмого класса уроки почти не прогуливала.., пока из школы не выгнали... |
|
| |
Элуна |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:07 | Повідомлення # 19 |
Генерал-лейтенант
Яндекс жжот, искал "использование видео и спецэффектов", а нашёл "Использование локальных ядерных бомбардировок для разгона демонстраций". Попрактиковаться шоле.. |
|
| |
Sanny |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 19:48 | Повідомлення # 20 |
Королева ночі
Майор
Ромео: - Джульєта, давай втечемо туди, де нас ніхто не знайде! Джульєта: -Ніхто, ніхто? Ромео: -Ніхто, ніхто! Джульєта: -Навіть google? |
|
| |
Элуна |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 20:19 | Повідомлення # 21 |
Генерал-лейтенант
Почему в России гугл более популярен чем YAHOO? Потому, что гуглить гораздо более приятно, чем яхуевать. |
|
| |
Элуна |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 20:20 | Повідомлення # 22 |
Генерал-лейтенант
<A_R_E_S> подскажите как отреагировать!? <A_R_E_S> щас девочка в асю пишет, спрашивает "Алёна, это ты?". Я отвечаю "в инфо посматри". Она не растерялась: "Алёна, нахрена ты в инфе имя Арсен написала?" |
|
| |
Элуна |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 20:21 | Повідомлення # 23 |
Генерал-лейтенант
1> я настоящий неудачнег. 2> ??? 1> у миня полоскостопие нашли 2> дыг, паздравляю)) 1> а мне уже двадцать девять :-\ |
|
| |
Элуна |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 20:22 | Повідомлення # 24 |
Генерал-лейтенант
сижу, замерзла,включила обогреватель. согрелася - выключила. потом опять замерзла - включила. а потом увидела, что он из розетки выткнут О_о |
|
| |
Sanny |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 21:36 | Повідомлення # 25 |
Королева ночі
Майор
-Ця дорога безпечна?-питає водій перхожого. -Ще двадцять кілометрів варто бути обережним, далі є аптека, а поряд мешкає лікар)) -Моя донька підтримує зв*язок з найвідомішими особами. -Ось як! А яка у неї професія? -Телефоністка. Лист у редакцію музичних програм: -Наш старшина ненавидить Кіркорова. Сказав, щоякщо ще раз почує його голос, то застрелиться! Просимо передати пісню Кіркорова "Єдина моя", "Зайка моя" і контрольну пісню "Шика дим". Як студенти складають іспити: Перший курс - тихо шелестять шпорами. Другий курс - дістають бомби. Третій курс - спокійно списують прямо з конспектів. Четвертий курс - списують з підручників. П'ятий курс - підходять до викладач з підручником: - Тут читати? Ні? Тут, чи шо? Знову ні? Ну тоді сам шукай!
Повідомлення відредагував Sanny - Понеділок, 04.02.2008, 21:39 |
|
| | |
Sanny |
Дата: Неділя, 24.02.2008, 20:44 | Повідомлення # 27 |
Королева ночі
Майор
Прибігає мужик до хірірга: -Срочно каструйте мене!!! -???..але навіщо? -Так треба,лікарю Після операції: -Ну хоч тепер ви скажете навіщо вам це було?! -Розумієте..я полюбив жінку-єврейку,а у них так прийнято.Хочу зробити їй сюрприз. -Так вам треба було обрізання! -А я як сказав? Анекдот з життя.. Львівська область, м. Золочів. Місцевий інтернат на літо вивозили в "піонертабір". Гордість інтернату - темношкірий Рафік(Чорненький Рафаель Іванович), вирішив прогулятись лісом. Заблудився. вийшов на полянку,на якій вуйко з сусіднього села травичку косив.. Р.- Дай Боже щастя, вуйку!!! В.-Дякую! Дай Боже і тобі!... Ой! А ти хто?! Р.-Я, вуйку, українець! В.- А я тоді хто???? - Ну ось, через декілька хвилин поїзд рушить… І я поїду служити… - Я буду чекати тебе, коханий!!! - Не треба, іди додому, мене довго не буде… Лежать чоловік і дружина в ліжку. Думки дружини: «…Ось, він на мене не дивиться… Я йому вже не подобаюсь… У нього є інша… Я страшна…» Думки чоловіка: «… Муха на стелі… Як вона тримається там своїми маленькими лапками?» Йдуть два куми по дорозі до річки, один другого питає: - Куме, а ви не забули літруху горілки?! - та ви шо, куме, як же можна таке забудь?! взяв, канєшно взяв! - Куме, а стопарі?!?! - я вам шо, пацан? звісно є - оно калатаються! - а закусь? - а коли в мене закусі не було? - стоп! а вудки ми точно забули... - ... ну шо ж поробиш... вертатись - то погана прикмета, обійдемось |
|
| |
Sanny |
Дата: Неділя, 24.02.2008, 21:40 | Повідомлення # 28 |
Королева ночі
Майор
Корпоративна вечірка наближається до завершення. - Світлана, ви любите сухе вино? - Насипайте! Шлунок у кошеняти не більше наперстка. Отже, ті дві литри молока, які він здатен випит за годину, знаходяться в його шлунку під тиском 50000 атмосфер, що в десять раз більше тиску в епіцентрі ядерного вибуху. Білочка і зайчик покохали один одного і створили родину. І почали жити, кохати один одного, а діти не народжуються. І вони пішли до мудрої сови і питають: “Що нам робити? Ми білочка і зайчик створили родину, а діти не народжуються. Це чому? Тому що ми такі різні, ми білочка і зайчик?”. А сова подивилася і каже: “Ні! Тому що ви обидва хлопчики” На мості стоять двоє англійців. Аж чують — крики: — Допоможіть! Я не вмію плавати! Один в иншого питає: — Сер, ви вмієте плавати? — На жаль, ні. — І я не вмію. Але ж ми не кричимо про це на все місто! - Хто такі буддисти? - Це люди, які на запитання "Горілку будеш?" завжди відпо-відають "Буду". Програміст повертається з роботи. Його зустрічає жінка із задуманим виглядом: — Що так довго? — Та як завжди... — А у нас уже через тиждень дев'ять місяців! — Та невже? І хто ж, хлопчик чи дівчинка? — Це поки невідомо. Лікар сказав, що дослідження шкідливе. ...Що мовчиш? Ти мене не любиш?! Я завжди це знала! Паскуда! — Та ні, я просто думаю, якими методами звертатися до об'єкта, чий клас не визначений під час розробки... Закохана парочка слухає музику, переходять поволі до інтимних ласок, у пісні звучить приспів "чим вище любов, тим нижче поцілунки". Вона: – Іване, може спробуємо? Він: – А ти помила п'яти? |
|
| | |
Элуна |
Дата: Субота, 15.03.2008, 17:40 | Повідомлення # 30 |
Генерал-лейтенант
он: привет. как твое ничего? она: ну что это за шутки? если у меня маленькая грудь, это не значит, что нужно обзывать ее "ничего"! она: ничего лежит в розовом лифчике и чувствует себя комфортно он: э-э-э. я вообще-то имел в виду дела... она: а дела у меня начнутся только через неделю, так что все хорошо. она: мог бы вообще-то и спросить, как я поживаю! |
|
| |
|